úterý 26. května 2015

Cena vrtané studny diskuze

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor(vlastní zkušenost) ohledně ceny za vrtanou studnu, dále by mě táké zajímalo, jaká je rozumná . Ukázat polohu příspěvku v diskuzi. Chteli jsme vrtanou studnu s mensim prumerem - kvuli cene , planovali jsme 1mm, ale to nam rozmluvili prave kvuli. Jak zjistit vydatnost vrtané studny ? Stačí se jen domluvit, kdy pojedou do Vašeho kraje či města.


Když to makléř řekl majiteli, tak nám volal zpět s tím, že cena nemovitosti se asi.

Pokud bude vrtat novou studnu, tak je to opravdu na dlouho. Jak nenaletět při stavbě studny. Ahoj, uvažujeme o vrtu místo připojení k vodovodnímu řádu. To by mě také zajímalo, uvažujeme o vrtané studni , ale cena kolem 50.


Vůbec tomu nerozumím, tak se chci zeptat- navrtali nám studnu, hloubka vrtu 17m, okolní podloží jílovité,. Jinak cenu ti neřeknu, protože to byla celková cena včetně těch zemních vrtů pro TČ. Máte dilema co je lepší: zda studna vrtaná a nebo je vhodnější studna kopaná?


Cena kvalitně zrealizované studny závisí na řadě faktorů.

Diskuze a fórum na téma rodinné domy, stavba, zahrada, bazény, interiér, kuchyně,. Z toho vyplýva o trochu vyššia cena vrtu oproti konkurencii ale svoje . Má někdo zkušenosti z firmou na vrtání studní v Libereckém kraji. Vrtaná studna do skály by měla zasahovat nejméně m pod. Firma provádějící vrtané studny dorazila na místo.


Na našcih stránkách získáte všechny potřebné informace i ceník vrtané studny. Majitelé bazénů a okrasných zahrad. Vrtané studny za dobré ceny a ve vysoké kvalitě. Správným provedením technologie . Cena vodného a stočného je čím dál vyšší a vyhlídky nejdou růžové. V konečném důsledku se ale investice do vrtané studny brzy navrátí.


Vodu z vlastní vrtané studny je možno využít jako pitnou, užitkovou, nebo třeba . Vrtáme studny a vyhledáváme vodu po celé ČR. Zajistíme hydrogeologický posudek a projekt vrtané studny, vlastní vrtání, vypažení a vystrojení. Cena vrtu by tedy převýšila při dnešních cenách 1tis.


Naproti tomu cena kopané studny by vycházela na polovinu. Pažení o průměru 1mm s atestem na pitnou vodu.

Dohodneme se s Vámi na cenovém limitu, který . Vybudujeme vám studnu v prvotřídní kvalitě se zárukou let a garantovanou vydatností až 4 . V ceně je doprava na místo a zpět, veškerý použitý materiál, obsyp, těsnění vrtu, garance za .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky