úterý 19. května 2015

Padáková šňůra nosnost

U nosnosti počítejte s tím, že šňůra je nejslabší v ohybech. Paracordem označuje jeho nosnost. Padáková šňůra - Černá o délce 15m a šířce 5cm, nosnost cca 200kg.


Odolná padáková šňůra z nylonu vyrobená v USA. Typ III je tím nejpoužívanějším, kdy je jeho minimální nosnost stanovená na 5liber. Test nosnosti padákové šňůry II.

Unsubscribe from Marek Eiffel? Snadno lze dostáhnout stejné barvy, průměru šňůry a její nosnosti (pevnosti), která se měří hned po výrobě. Každá padáková šňůra rychle stárne, stejně jako . Díky svým vlastnostem jako pevnost, nosnost a malé objemové rozměry je . Pletno ze svazků, barva šedá.


Tato řešení po rozvinutí mají okolo 2-metrů padákové šňůry , což je velice pevná ,,šňůra z nylonu s obrovskou nosností. Vyrábějí se v rozličných barvách, takže . Polypropylenová šňůra - multifilament, pletená pramenná, v základních barvách. Nosnost je maximální zatížení lana, které nesmí být překročeno a je závislé .

Vysoká odolnost -nylonová šnůra Type III Commercial Grade 5Cord. Pevnostní víceúčelové padákové lano (paracord) s nosností 2Kg v černém . Náramek stačí rozplést a máte k dispozici tu nejpevnější šňurů, šňůru z padáku. Používaná při výrobě padáku a pomocné výstroje pro americké výsadkáře, armádní béžová barva (pouštní Coyote), délka šňůry 1m. Klíčenka vyrobená z padákové šňůry s nosností až. Nosnost šňůry je dostatečná i pro nouzové spouštění a zvedání menšího nákladu.


Velice pevný a odolný materiál s nosností 2kg. Praktický outdoorový náramek s možností multifunkčního využití. Materiál: padáková šňůra Průměr: mm Nosnost : 2kg.


Para cord neboli padáková šňůra se skládá ze dvou částí a to nylonového. V této kombinaci se jedná o velmi pevný materiál o nosnosti 5liber, tedy cca 2. Náramek na přežití, nebo-li paracordový náramek- Je vyroben z pevné padákové šňůry o nosnosti až 250. Tento univerzální provaz s nosností až 250kg je oblíbenou pomůckou v . Sumka k nosnému systému Využití: na polní lahev atd.


Nosnost klasického paracordu 55 který používáme nejčastěji, je až . Také se věnuji pletení z paracordu ( padáková šňůra , nosnost 2kg). Vyrábím především náramky, ale i obojky pro psy, vodítka, přívěsky na . Paraglidingový padákový kluzák však připomíná padák typu křídlo jen .

Vynikající pevné a tenké lano na kempování, do přírody, pro turistiku. Délka: 1m Maximální nosnost : 2kg. Tři lodě vedle sebe,plachtu přes šňůru napnutou nad nima a spíš jak v pokojíčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky