středa 20. května 2015

Luxfery ve sprchovém koutě

Skleněné tvárnice neboli luxfery jsou dostupné v mnoha barevných i. Luxfery použité místo dveří ve sprchovém koutě vypadají luxusně. Luxfery , odborně skleněné tvárnice, jsou pro použití v interiéru vynikající! Z luxfer je vyzděný celý sprchový kout kromě příčky, na níž jsou . Kruhový sprchový kout nejenom u bazénu postavíte s čirými . Další možností využití luxfer v koupelně je stěna sprchového koutu nebo vany.

Díky větší luxferové ploše je luxferová stěna zajimávým designovým řešením. Nápady a realizace luxfer - Použití luxfery v koupelně. Dekorace, praktické oddělovací příčky, sprchové kouty. Našel jsem tu v diskusi sprchový kout z luxfer. Rád bych ho také postavil, asi bude méně údržbový a možná i levnější než ze skla a nerezu.


Luxfery v koupelně jsou prvkem, který prostor obohatí a dovede do něj. Největší výběr skleněných tvárnic - luxfer - v ČR. Eshop, poradenství, realizace a montáž.

Desítky typů skladem ihned k odběru. Luxfery , tedy skleněné tvárnice, jsou obohacením každého interiérového. S oblibou se též používají jako pevné sprchové zástěny.


Můžeme je použít i jako polopříčky – třeba mezi záchodem a vanou. Nevzniknou tak temné nepěkné kouty. Sprchový kout z luxfer nabízí nevšední komfort a stane se architektonickým skvostem vaší koupelny. Skleněná tvárnice luxfera je stavební prvek s velkou variabilitou použití.


V případě aplikace tvárnic přímo ve sprchovém koutě se s oblibou . Mám v rohu koupelny usazenou samonosnou vaničku. Nechce se mi ale na ni kupovat skleněný nebo plastový sprchový kout , . Dnes mají luxfery lepší zvukové, tepelněizolační a konstrukční vlastnosti. V interiéru najdeme luxfery nejčastěji v podobě průhledných stěnových. Dobře poslouží jako zástěna u vany či jako nika pro sprchový kout.


S manželem se přeme jaký udělat sprchový kout do koupely na chalupu. Máme zděný z luxfer - sprcháč je v rohu místnosti a místo té jedné . Věděla jsem, že v ní chci skleněné umyvadlo a sprchový kout s luxfery. Bohužel kvůli šířce a velikosti koupelny nebylo možné sprchový kout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky