pátek 22. května 2015

Plochá hadice 1

Flexibilní hadice se vyznačuje vysokou odolností proti oděru a UV záření. Plochá hadice z PVC “ – m. Vybavená spojkami z vysoce kvalitního . Speciální hadice pro kalová čerpadla - délka metrů - tlak až atm (MPa) - materiál: plast s textilní . Praktická požární hadice je určena zejména na napojení k hydrantu nebo vodnímu čerpadlu.

Materiál , ze kterého je hadice vyrobena , je odolný vůči . Ideálně se hodí pro elektrické . Vhodná pro dopravu vody, umělých hnojiv, chemických roztoků apod. TRIX - m hadice svinovatelná na plocho AQUACUP. Hadice plochá pro kalová čerpadla.


Výtlačná hadice , délka 30m, průměr (25mm), tloušťka stěny 1. W, čerpání čisté i znečištěné vody, . Nízkotlaká hadice pro připojení tlakových čističů k vodovodní přípojce.

Sada ploché hadice KÄRCHER a hadicové spony Sadase skládá z flexibilní ploché. Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Sprchová kovová hadice ,metru . Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Kärcher Sada hadice pro ploché sání. Pružná plochá hadice s hadicovou sponkou k dopravě vody.


Kliknutím zobrazíte podrobnosti. Speciální plochá hadice s textilní výztuží určená pro kalová čerpadla . Hadicový oblouk – Set 24: ks 90° hadicový oblouk. SAPHO - Průchodka kulatá plochá na sprchu, hadice FOLLOW ME, chrom ( PD467) - Průchodka kulatá plochá na sprchu, hadice FOLLOW ME, chrom. Zploštělá hadice určená k dopravě vody, ropných produktů i stlačeného vzduchu v náročných provozech. Ohebná požární hadice je výbornou volbou pro domácí a komerčních uživatelů.


HADICE PLOCHÁ K ČERPADLŮM BALENÍ 50M (WAF). Cena: - za Cena bez DPH, včetně DPH. Tato plochá hadice je lehká a může být srolována pro snadnou přepravu a skladování. Tato flexibilní požární hadice je ideální pro domácí a .

Chladící hadice pro chlazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky