čtvrtek 14. května 2015

Pračkový ventil za baterii

Pračkový ventil před nástěnou baterii se zpět. Mezikus vodovodních baterií pro připojení pračky - meziventil za baterii. Rohový ventil - kombinovaný pračkový ventil s roháčkem a filtrem.


Skladem, ihned k odběru ks. Maximální teplota vody st. Celsia Těsnost 1 testována.

Nakúpte ešte za 10€ a získate dopravu zdarma! Odeslání je možné za - pr. Připojení VPRAVO, vršek a rukojeť COMFORT, se zpětnou klapkou a šroubením na hadici.


Prodloužení chrom za baterii k art. Schell je Nemecká firma, ktorá produkuje najkvalitnejšie rohové ventile, na pripojenie batérií a wc na svete. Boční ( výtokový) ventil na pračku.


Určeno pro instalaci před nástěnnou baterii pro přípojení pračky nebo myčky na nádobí. Vodovodní filtr můžete napojit na jakoukoliv baterii.

Plánujete po letech nákup nové pračky? Až si vyberete vhodný model, myslete také na jeho správnou instalaci. Guľový pračkový ventil - IVAR. Připojovací ventil na pračku za nástěnnou baterii se zpětnou klapkou a připojením na hadici. Za dnů obdržíte požadavek na hodnocení našeho obchodu.


Novinka vyhovie častým požiadavkám na priestorovú úspornosť a už spomenuté ovládanie zhora (napr.pri montáži za práčkou). Vydavatel neodpovídá za chybu v tisku. Nejjednodušším případem je propojení rohového ventilu s baterií pomocí.


Ceny: Naše produkty nabízíme za atraktivní ceny, ve kterých nejsou skryté poplatky . Je dobré přidat těsně za vodoměr kulový (otevírání a zavírání se dělá pootočením závěru o 90°) nebo běžný ventil ,. Výjimkou je připojení vanové baterie , nebo jiných baterií přímo ze zdi. Určitě se bude hodit pračkový ventil. Položka zatím nebyla hodnocena. Prodám za Kč zobrazení inzerátu. Za pomoci mince stačí odšroubovat krytku filtru a propláchnutím pod vodou . Ventil guľový rohový s filtrom a ružicou.


WO WC KOMBI S NÁDRŽKOU - ROHOVÝ VENTIL. UMYWADLO - STOJÁNKOVÁ PÁKOVÁ BATERIE.

Ručíme za kvalitu našich výrobků. Stavební práce (nové) : jednotka množství cena za jedn. Klum CR39A je rohový práčkový ventil s plastovou pákou, spätnou klapkou, filtrom a krycou ružicou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky