úterý 5. května 2015

Průtok hadice b

Ahoj, chtěl bych poprosit někoho chytrého o informaci. Jaký je reálný průtok jednotlivými hadicemi. Zavěšené hadice u hasičské zbrojnice v Meziboří. Má malý průtok ale velký tlak.


Tam, kde se spojnice protne s čarou daného průtoku , umístíme čerpadlo.

B mm - půlspojka B , tělo proudnice, odnímatelná hubice. Výpočet průtoku a rychlosti proudění v potrubí počítá rychlost proudění, velikost průtoku nebo průřez potrubí kruhového i obdélníkového tvaru. Jakou šířku má složená hadice C? S jakým průtokem vody můžeme počítat při přetlaku MPa proudnicí B osazenou základní hubicí 18 . Pokud na čerpadlo „ B “ použijeme potrubí ze stejného materiálu a ve stejném . Hydrantový systém se skříní a instalací do výklenku ve zdi . Mezi přednosti této hadice patří ideální průtok vody a odolnost proti oděru. Jak velkou rychlostí by musela protékat voda hadicí , kdybychom chtěli, aby .

Vodní sběrač se vstupy 2x Ca výstupem B 75. Kovaná AL hadicová spojka sloužící k navazování hadic : Velikost C - délka 55 . Dodací kódy pro ZPĚTNÝ VENTIL PUSH-IN ( B ) - Jednosměrný, od hadice k závitu ( B ) - 0 . ZDARMA ks požární hadice B délka 10m. B (3) z cisternové stříkačky.


Dosažitelný průtok vody se stejnou adcu výtlačnou výškou pomocí hadice. QS- B , Filtrovaný stlačený vzduch. Modelování průtoku vzduchu v hadicích. Hadice z plastu PEN v katalogu. CONCEPT PCW spořič vody 17mm do sprchové hadice , plast.


Spořiče vody ( omezovače průtoku vody) PCW mají průměr 1mm a jsou určeny pro vložení do všech typů. Volba hadice závisí na tlaku, teplotě a druhu dopravovaného média. Požární kombinovaná proudnice Dekv.


Volba světlosti d(mm) závisí na průtoku dopravovaného média a požadované rychlosti průtoku. EPDM pro ideální průtok vody . V levé zadní skříni jsou dva přenosné navijáky na hadice , v našem případě 2x po 5-ti.

Výtlak čerpadla je rozvětven na tři výtlaky B na vodu a jeden z pevného přiměšovače, které. Při zastavení průtoku směsi se pěnidlo nedostane do vody. Větve A, B nemusí být tlakově zatížené - Přesnost - , viz. Průtok je možný oběma směry .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky