úterý 12. května 2015

Baterie do aku vrtačky 18v

Baterie do aku nářadí, jako jsou aku vrtačky nebo aku šroubováky za skvělé ceny. Levné aku baterie do aku nářadí jako jsou aku vrtačky nebo šroubováky. Baterie se hodí nejen k elektrickým strojům, jako jsou vrtačky , šroubováky, přímočará.


Při nákupu správné aku baterie je potřeba sledovat celkové napětí a typ patice A, B nebo C. Takže například volíme baterie do aku vrtačky 18V anebo baterie do . Baterie Power-X-Change 18V 2Ah Aku EINHELL Doprava zdarma.

Baterie : Li-Ion, Napětí: V, Kapacita akumulátoru: . Baterie pro aku vrtačky PowerPlus Avacom einhell metabo a další. Ah Skladem poslední kus a na prodejně Ostrava. Goowei Baterie do AKU nářadí Bosch PSR 14.


Kvalitná náhradná batéria pre akumulátorové náradie ako sú AKU - vŕtačky , . Lupa Kompletní přehled značek Aku nářadí, kompatibilních baterií a příslušenství. AKU nářadí - Aku vrtačky lze použít pro většinu běžně používaných druhů stavebních materiálů. V našej ponuke nájdete aku- batérie pre aku vŕtačky a skrutkovače Bosch, Makita . DeWALT DCB1Akumulátor XR Li-Ion 18V 0Ah .

Batérie do aku náradia 1produkty. Doručíme Vám produkt Modeco Vrtačka AKU , Li-Ion, 18V , baterie , příslušenství, kufr po celé ČR bezpečně. Doba dodání: Do pracovních dnů. Máte problém s AKU nářadím, které již nevydrží pracovat delší dobu? Objednejte si u nás baterie do AKU nářadí Hitachi, které Váš problém snadno vyřeší.


Baterie jsou osazeny vysoce kvalitními články a jsou 1 identické s originálními. Baterie mohou být použity pro různé nástroje, jako např. Funkce výrobku: Aku vrtačka s pracovním napětím 18V DC s krouticím.


Do batérie s kapacitou 7Ah možné vložiť články 5Ah, čím sa predĺži jej výdrž. Repasujeme batérie do aku náradia, núdzových osvetlenie, vysávačov,. V, ,2V, 18V, 14V, 18V. Napríklad: vŕtačka s batériou o kapacite Ah bude pracovať o dlhšiu dobu ako rovnaká vŕtačka s akumulátorom o kapacite 5Ah.


V ponuke máme taktiež baterky do AKU uťahovákov a skrutkovačov Hilti,. Ukážeme kde môžete akumulátory do aku náradia najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. ASIST Aku vrtačka s napětím 2V, regulace krouticího momentu v rozsahu.


Aku pravoúhlá vrtačka 18V DCD740N.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky