čtvrtek 14. května 2015

Mosazné trubky se závitem

Přes e-shop dodáváme hutní materiál pouze po celých metrech. Spojka s vnitřním závitem v převlečné matce BOR. Nabízíme široký sortiment od. Naše cena 6Kč (EUR).


INSTALACE - ROZVODY trubky , tvarovky.

Vložka přechodová PE - mosaz se závitem vnitřním SDR 11. Mosazné koleno 90° MF – 0MMS - STANDARD. Ještě lepší jsou ale PPR trubky STABI s hliníkovou vložkou a vícevrstvé. Mosazná svěrné spojky s vnějším závitem pro ocelové a měděné trubky : Ocelové trubky.


Kombinovaný přechod z mosazi na plast zamezuje nadměrnému nahřívání bazénové trubky od ohřevu. Místo připojení bazénové trubky k výměníku je extrémně . Redukce RF - trubkové závity , Redukce RNG - závity NPT-G, Redukce RGN - závity G-NPT, Dvojitá šroubení D - trubkový závit , Dvojitá šroubení DR - kuželový.

Zde najdete kvalitní mosazné a bronzové tvarovky od výrobce Viega, Gebo a. Pro vodu, topení, solar a plyn. SANHA-závitové tvarovky z mosazi odpovídají požadavkům kvality společnosti GMS a jsou označeny oceněním RAL-GZ 643. Průměr trubky , Provozní tlak.


Rychlá a bezpečná montáž, upevňovací závit podle ISO 22 Typ G pro katalogové . Jsou vyrobeny z mědi, cínu, mosazi atd. Hadicová spojka s převlečnou maticí - mosazná. Trubky řežeme na míru, zalisováváme koncovky se závity. Prodloužení mosazné slouží ke spojování závitových trubek a armatur ve stavbě. Montáž se provádí zašroubováním pomocí závitu G. Použití: fitinky pro závitové spojování trubek a armatur.


Médiupitná a užitková voda, plyn. Cu 6mm sloužící k připojení měděné trubky LPG k armat. Mosazná převlečná matka se závitem Ga otvorem pro Cu trubku 8mm.


Plastové tvarovky s vnitřními závity z materiálu PVC-U, které se používají pro spojení dvou trubek. PVC x mosaz , lepení x vnější závit PVC matice.

Přechodové plastové tvarovky s vnějším mosazným závitem z materiálu PVC-U, . Kulový kohout rohový, plnoprůtokový, s převlečnou maticí, (pod kotel nebo k vodoměrům), PN1 T 120°C, poloviční vrtulka, závity ISO 228. Závity mosazných fitinek jsou opatřeny zářezy pro lepší práci s těsnícím materiálem. Nabídka mosazných závitových tvarovek.


Materiál závitu , Poniklovaná mosaz. Přípojka se závitem – standard závitu , G. Druh připojení, Závit - trubka. Spojování s měděnou trubkou pomocí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky