úterý 26. května 2015

Výpustný ventil k sudu

V katalogu nemáme podrobnější informace o ventil na sudy. Níže naleznete zboží v internetových. ICS SpA Ventil výpustný PH na kádě, sudy , barely. Chtěl bych si dodělat ventil k sudu abych nemusel neustále chodit s kýblem. Barevná a tvarová provedení se mohou lišit dle aktuální dostupnosti.


Stáčecí kohout zabrání nekontrolovanému úniku kapalin, ale také umožní.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Popis produktu Ventil výpustný PH na kádě, sudy , barely. Výpustný kohout, určený pro stáčení kapaliny ze sudu. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy , kádě. Robustní kovový výpustný ventil pro sudy 60l a 200l.


Díky mosaznému sedlu je tento ventil určen převážně pro oleje a média s větší viskozitou. Kohout je určen pro stáčení kapalin ze sudů v . Možnost nastavení tlaku - baru pomocí redukčního ventilu.

Je možné ho použiť ako výpustný ventil na rôzne bandasky, nádoby, barely a podobne. Plastový výpustný kohout určený do plechových sudů o objemu litrů a litrů. Díky konstrukci dna je u tohoto sudu zajištěna vysoká stabilita.


Kategorie zahrnuje kohouty, rukojeti, uzávěry na konve, uzávěry s výpustným kohoutem, trychtýře, podstavce pod sudy , víka k sudům , těsnící vložky a mnoho . VÝPUSTNÝ VENTIL PRO SUDY 60L A 208L - nd-skoda-volkswagen. Vypouštěcí ventil pro kanystry l dle. Praktický ventil na vypouštění sudu s chemií pro rozlévání do menších bandasek, nebo nádob. IBC kontejnery, sudy , kanystry - Výpustné ventily pro IBC kontejnery - prodej.


Tento vozík - zvedač sudů je určen pro zvedání a převážení ocelových sudů. Otočný výpustný ventil pro spouštění sudu. Sudy oválné, hranaté na potravinářské tekutiny. Nabízíme sudy a barely na vaší zahradu za výhodné ceny s dodáním do hodin. Umožňují uzamknout sudy a chránit jejich obsah před neoprávněnými osobami.


Kryt snadno nasadíte na originální zátku sudu a uzamknete visacím zámkem. Dostupnost: skladem na prodejně. Potravinářské sudy , - 5l - Potravinářský su 5l.


Není součástí balení, Podstavec k sudu na dešťovou vodu.

Specifikace materiálu, Polypropylen (PP). Sudové pumpy ruční memránové jsou určeny k čerpání následujících. Výpustní kohout se závitem lze odstranit a můžete použít zahradní hadicové vybavení. PROSPERPLAST výpustný ventil vhodný k sudu Woodcan, Canyon, Aquacan suda na vodu ITAPMateriál: plast odolný mechanickému poškodeniu a slnku . Ventil za skvelé ceny, široká ponuka ventilov na predaj a kúpu online.


Obrázek nemusí odpovídat realitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky