pondělí 18. května 2015

Umyvatko

Laufen-pro-a-umyvatko-36x25cm-s-otvorem-bile-560. Jika LYRA umývátko 4x 3mm, s otvorem pro baterii, bílá. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů umyvatko.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Chrome umožňuje vstoupit i do nejmenších místností.

Prodám toto umyvátko s chromovanou tyčí na ručníky zn. Umyvátko nebylo nikdy použité, jen vystavené. Materiál: Sanitární keramika. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Vero umyvatko 45x35cm s otvorom na batériu.


Kategorie: Použité spotřebiče. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v . Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. SoftMood umývátko z jemné žárohlíny. Instalatérské a topenářské potřeby Retr, s. Skladem, ihned k odběru ks. This Pin was discovered by Anna Letková.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Spoločnosť Ideal Standard International pôsobí vo viac ako krajinách Európy, Stredného východu, Afriky a Latinskej Ameriky. Na zachode montujeme umyvatko. Umývátko ze série Cubito od firmy JIKA. Balení neobsahuje sifon ani baterii.


Do sortimentu opět zařazujeme malý, ale potřebný nábytek. Keramické umývátko Laufen Pro S má rozměry 48x28cm, baterie může. D vizualizace WC s umývátkem.


Domluvte si schůzku na naší provozovně, kde s Vámi projdeme veškeré detaily, nebo nám zašlete podklady . V sérii Tigo naleznete i nejmenší umývátko , které lze zakoupit zvlášť nebo v setu se skříňkou. Cenné centimetry ušetří malá hloubka umývátka (2 cm) i .

Příslovečná švýcarská kvalita neoddělitelně patří ke značce Laufen, která trvale určuje trendy v oblasti koupelnového vybavení. Vhodné pro prostory, Koupelna, WC, . Stojánkový ventil proveden v retro stylu s křížovým kohoutkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky