středa 27. května 2015

Nerezové koleno 90 cena

Koleno nerez D44mm ° ostré. Tenkostěnné nerez koleno ° různé průměry. AISY 30 tyto kolena jsou určena pro stavbu vyfuku běžných . Cena bez DPH: EUR (9Kč). Cena s DPH: EUR ( 12Kč). Dotaz na prodejceHlídat zboží .

Nerezové koleno pro výfukové potrubí, úhel stupňů. Nastavitelné koleno nerez 0- ° - 120mm. Dobrá cena je jen dobrý začátek, děláme vše proto, abyste se k nám za nákupem. Přechody a kolena slouží k nastavení nerezového zábradlí dle požadovných tvarů.


K dispozici máte na výběr z ostrých či oblých spojovacích kolen v ° či 135°. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Cena : 2€ s DPH Cena SKK: 62Sk.


Vhodné na odvod spalín zo spotrebiča na drevo.

Materiály: - nerezová ocel DIN 1. SWK jednoplášťový komínový systém, materiál nerez typ 1. Oblasti použití kolena ° z nerez oceli: Vinařství . Průměr, Délka, Objednací číslo. Kó Název položky, Popis položky, Cena CZK bez DPH, Cena EUR bez DPH. Jednovrstvové nerezové diely . Naše nerezové kolená sú vyrábané iba z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele (inox), dodatočne.


Vaše cena , 5Kč (6Kč s DPH). Kč Základní MOC cena bez DPH. MATERIÁL: NEREZ 1MM PRŮMĚR: 150MM.


Závitové tvarovky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli s označením CF8M,. T kus, zátka, víčko, záslepka, kontramatka, hadičník, . Dostupnosť: dostupné 1-dni. Použití: odvod spalin z regulovaných topenišť na olej, plyn, pevná paliva (přírodní dřevo, pelety, rašelina). KOLENO 1mm priemer, °, cena €, len osobný odber.


Regulovatelné koleno slouží k připojení krbové vložky do komína pod různými úhly. Bežná cena : Naša cena : €. Natáčecí od 0° do ° dle potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky