úterý 5. května 2015

Spojky na polypropylen

NÁVOD NA MONTÁŽ SVĚRNÝCH SPOJEK. POLYPROPYLENE VALVES FOR POLYETHYLENE CONNECTION. Svěrné spojky a navrtávky z PP. Vyrobené sú z čierneho polypropylénu PP , tesnenie je realizované gumou typu NBR.


The leaktighness and the resistance of the fittings are guarantied into all types of pipelines, both under the low and maximum working pressure of the pipe- line. Dodací kódy pro SPOJKA TRN PP - Polypropylenová spojka přímá mm.

Spojky Plassim pro spojování plastového potrubí PE. Pobočka Praha a Pardubice na dotaz. Priama PP spojka na spájanie PE potrubia. Určená pre potrubie s vonkajším priemerom mm.


Polyethylenové trubky na rozvod vody nabízíme především pro domovní přípojky, a to pro menší hlavní řády,. Spojka pro polyetylénové trubky plastová utahovací klíč na PE spojky (vyrobený z acetalové pryskyřice). ASTORE – PLASTOVÉ ZVERNÉ SPOJKY – ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA.


ASTORE PP zverné spojky sú určené na spájanie PE rúr.

PE trubky, PE hadice a svěrné spojky na vodu. LPE Koleno 32x ZV 90° PWA GEBO ( PP -S). Kompletní sortiment svěrných spojek na vodu a plyn.


PE a PP -R potrubí a tvarovkyMECHANICKÉ SPOJKY PE POTRUBÍ. Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim. Nabízíme různé druhy potrubních systémů - PVC-hladké, PP -žebrované, korugované, HDPE-hladké. Kanalizace venkovní - Typ - spojky dvouhrdlé.


Spojky na vzduch (kapaliny) ▻ SHPI ▻ ZÁSLEPKA SPOJKY PP. Spojky TANKWAGON Polypropylen - Technické-součásti. Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými . GMS Most - specialista na hadice.


Profesionální přístup a kvalita. Zatlačte univerzálnu stranu spojky na trubku, až pokiaľ sa nedotkne dorazu vo vnútri. Telo: polypropylén , vysoko stabilný kopolymér ( PP -B) s ochranou proti.


T kus 90° redukovaný na väčší rozmer PP. Stojan PP na zkumavky falcon 50ml, pozic Polypropylén ( PP ) - minimální teplota . Jednoduchý systém spojování PA,PU a PE hadic pro .

Konstrukce je založena na kulových ventilech v obou polovinách spojky zajišťuje. DRY-MATE PP je lehká a jednoduchá spojka pro bezpečné a prakticky . DN (mm) Všechny spojky Kamlok polypropylen dodáváme zpravidla na objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky