středa 27. května 2015

Lano na šplh 5 m

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Lano určeno na šplh o délce 5m. Tento model lana je velmi silný, neodírá se a nehnije. Skladekus Kdy zboží dostanu ? Popis: Kategorie: Ostatní - švihadla a lana.


Vyrábíme kvalitní Lana na šplh a Přetahování za bezkonkurenčí ceny.

Osobní převzetí po platbě předem. Zákazníci, ktorí nakúpili tento výrobok si zakúpili aj. Určitě si vyberete také další houpačky a klouzačky . Materiál: juta s kovovým kolečkem pro zavěšení. Dovozce, prodejce (velkoobchomaloobchod) sportovních potřeb.


Nabízíme světoznámé značky jako je BIEFFE, BOTAS, . Poslouží jak výkonnostním sportovcům, tak při školním tělocviku. Pomocou NA OBJEDNÁVKU na objednávku do dní 23. Vítáme Vás na stránkách velkoobchodu LERKO SPORT, s.

Okraj lana, ktorý slúži na zavesenie je . Na jednom konci je zakončené krúžkom na zavesenie o priemere 6cm a na druhom konci je voľné. Na horním konci záplet- oko s kroužkem, na spodním konci ukončeno prošitím a bandáží. Vhodné i jako dekorace do interiéru či exteriéru. Umístění: dětská hřiště, sportoviště, tělocvičny apod. Milované a nenávidené, lano na šplh.


Naše laná sú k dispozícií v univerzálnej dĺžke 5m s 36mm priemerom. Zakončenie plastovými plombami na oboch . Velkou výhodou je především . Apr Narazil jsem na jedny webové stránky, kde popisují jak lano uplést tak. Lana, řetězy a příslušenství, LANO NA ŠPLH pr.


Přihlášením získáte slevu na svůj nákup! Vše od sportovního oblečení po výživu, či poháry. Způsob dopravy, Česká pošta . Kotviaci hák pre šplhacie lano - komaxit. Oceľový záves pre uchytenie šplhacieho lana na šplhaciu konštrukciu.


POKORNÝ-SÍTĚ lano na šplh , šplhanie 5m - priemer 32mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky