pátek 19. srpna 2016

Protahovací struna

Carpsystem - Struna protahovací - 50cm. Bez této pomůcky se jen těžko obejdete. Struna na protahování kabelů kabelovými chráničkami.


Protahovací struna vám usnadní protaho-vání vlasce nebo . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Ideální pomocník při protahování telekomunikačních, anténních i silových kabelů uzavřenými a těžko přístupnými místy. Plochá struna je zakončena okem, navíjí . Elektrikářská protahovací pera a protahovací struny slouží k efektivnímu protažení kabelů dutinami, trubkami nebo husími krky. Perlonová struna s masivními ocelovými koncovkami.


Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažení . Více než 1Počet ks na skladě. Ocelová protahovací struna - EFLEX - 20m.


Popis zboží: - spletená ze ocelových spirál - s ocelovými koncovkami - pevnost v tahu 5N Technické . Správa eshopu a zákaznická podpora Josef Lasovský. PROTAHOVACÍ STRUNA (PERO) PRŮMĚR 4MM, DÉLKA metrů. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Praktická pomůcka k protahovaní pletených šnůrek a vlasců. Cena: 44Kč (54Kč s DPH).


CP Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Si můžete jednoduše objednat v Raven-Fishing. Raven Fishing Brno - rybářské potřeby pro každého rybáře!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky