středa 10. srpna 2016

Nerf vodní pistole alphafire

Stačí jen naplnit nádrž s více než dcl vody, zaměřit se. Není třeba napumpovat tuto kompaktní neviditelnou pistoli. Vodní pistole představuje ideální hračku pro horké letní dny.


Vypusťte tři silné proudy ze vzdálenosti až stop z pistole Alphafire ! NERF Super Soaker - Alphafire. Spusťte 3-proudový výbuch ze vzdálenosti až metrů s Alphafire blaster! Kompaktní vodní pistole Alphaphire, kterou není třeba pumpovat.


Naplňte nádržku vodou, přibližte se nepozorovaně ke svému cíli, vzdáleného až metrů,. K té se vám bude báječně hodit vodní pistole. Nejinovativnější SuperSoaker vodní pistole Bottle Blitz se skládá z menší odnímatelné nádoby na vodu s kapacitou 4ml, kterou . Nerf Nitro Duelfury demolition.


Motorizovaná vodní pistole s technologií Power-Soak dokáže. Jaký zvolíš druh munice záleží na tobě. Spusťte 3- proudový výbuch ze vzdálenosti až metrů s Alphafire blaster! Vypus te tři silné proudy ze vzdálenosti až stop z pistole Alphafire ! Skladom na expedičným skladu. Klíčové vlastnosti vodní pistole III Klasická vodní pistole Materiál: plast Vhodné.


Category: nerf zipfire, Keclips is a webshite that offers the latest and greatest video clips,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky