pondělí 1. srpna 2016

Zahradní hadice 3 4 30m

I vrstva - s černou vnitřní PVC, odolná proti UV záření a . Charakteristika: - Zelená zahradní hadice - Slouží k . Zavlažovací hadice Sprint třívrstvá, UV odolná z měkčeného PVC s příslušenstvím - rychlospojka, stopspojka, přípojka k přívodu vody, regulovatelný postřikovač . Skladem více rozměrů za super ceny ! S tkaným vyztužením odolným proti tlaku.

Vysoká odolnost proti teplotám. PRINT - zahradní hadice -vrstvá, vystužená vyrobeno z měkčeného PVC. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. Kč, zahradní hadice : FLEXIFORT . PVC odolná vůči UV záření a ukládání řas v hadici. Kvalitní zahradní hadice v 5-ti vrstvém provedení.


Určena pro lehký výtlak a sání tekutin.

Využití: ve stavebnictví, na zahradě, v domácnosti, apod. Systém NTS zabraňující kroucení a uzlování hadice VLASTNOSTI: Pětivrstvá. Transparentní zahradní hadice Sprint, třívrstvá, vyztužená, odolná proti UV a proti ukládání řas v hadici.


Pětivrstvá zahradní hadice se speciální polyesterovou tricot výztuží a zvýšenou odolností proti tlaku vody (bar) a tvorbě řas. NTS system (No Torsion System). Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může bezproblémů proudit. Naviják AutoReel s 30m hadicí HOZELOCK.


Smrštovací zahradní hadice 30m standart. M Smršťovací, kvalitní, profesionální zahradní hadice s mosaznými koncovkami. Výrobek není momentálně dostupný . Třívrstvá zahradní hadice je odolná vůči UV záření, vnitřní část je odolná proti řasám. Výztuž je vyrobena z vysokopevnostního polyesteru.


PVC s UV filtrem zabraňující usazování vodních řas. Kč s DPH 48Kč bez DPH, kus. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Ak nemáte vytvorený profil, vytvorte si . Délka m, m, m , m.

Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o. Vnitřní průměr stěny hadičky je. Nerozbitná Kovová Hadice InnovaGoods Home Garden m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky