pondělí 1. srpna 2016

Laufen umyvadlo se skrinkou

Umyvadlo se skříňkou pod umyvadlo - se zásuvkou a vnitřní. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 8mm. Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a . Popis: Vysoká skrinka, so sklenenými poličkami Závesy. Súhlasím so spracovaním osobných údajov. Prihlásiť sa k odberu newsletteru. Umývadlo so skrinkou so zásuvkou. V ceně setu je umyvadlo na desku, deska pod umyvadlo a skříňka.


Vďaka jemnému redizajnu, elegantný pro S je kompatibilný so všetkými profesionálnymi. Díky štíhlé siluetě a jasně definovaným poloměrům mají umyvadla řady Pro S . Kolo Traffic závěsná skříňka pod umyvadlo 60cm, se zásuvkami, bílá. Expresné doručenie po Slovensku!


LAUFEN PRO S umyvedlo se skříňkou pod umyvadlo , se zásuvkou a vnitřní zásuvkou, 60x50cm, s jedním otvorem pro baterii, nábytek v barvě grafit mat. Kvalitní skříňka pod umyvadlo ( přesněji řečeno skříňka s umyvadlem ) je vyrobená z vlhkuodolných materiálů vhodných do koupelny. Hledáte skříňky pod umyvadla ? Vybíráme pro vás vždy s ohledem na design, kvalitu a cenu. Může se doplnit nerezovým držákem na ručníky, nebo skříňkou.


LAUFEN VIENNA luxusní umyvadlo s polosloupem. Po prekonaní prvotnej nedôvery sa Československá republika začala so zanietením budovať. Porovnání cen rohove umyvadlo se skrinkou , srovnání cen rohove umyvadlo se. Laufen -LivingCity- umyvadlo -zluta. Líbit se vám budou modely se skříňkou i bez.


Ravak AVOCADO COMFORT Závěsné umyvadlo s odkládací plochou, Odkládací plocha: vlevo. Skrinky pod umývadlo sa dodávajú s kvalitnými keramickými umývadlami (JIKA, LAUFEN ) alebo s umývadlami z umelého mramoru. IDEAL STANDARD STRADA O umývadlo 600x420mm na dosku ovál bez otvoru biela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky