středa 10. srpna 2016

Protahování kabelu husím krkem

Potřeboval bych protáhnout UTP kabel husím krkem ve zdi. Kabel neprostrcite, muzete zkusit protahovaci pero, ale pokud mate nekde . Na konec pera chce dobře vyvázat protahované vodiče a kabely , přelepit . Když máš protažené pero, nebo protahovací kabel , tak potom k němu navazuješ ostré kabely a protahuješ je. Pochopitelně čím je husí krk.


Protahovaci pere je dobra pomucka, ale neni zazracna.

Zdravím, myslíte že mě poradíte, když se mě podařilo ucpat husí krk igelitem který jsme . FESTA Elektrikářské protahovací péro na protahování kabelů délka 10m. Pružinu jsme v husím krku neměli, byl v ní provázek a na ten se kabel navázal, pak protáhl. Pokud tam provázek není a je husí krk tenký, tak doporučuji. Potřebujete vytáhnout kabel za stěnou či příčkou?


Hlavně slabé síťové či audio kabely se kroutí . Video ukazující protahování datových nebo jiných kabelů husím krkem nebo chráničkou pomocí protahovacího. VGA kabelu husím krkem ( větší průměr, ale VGA konektor se tam nevejde). To ale bylo do husího krku mm.

Mame ze strechy patra nize protazeny cerveny husi krk (prumer 5cm), nicmene je tam dost kabelu , cca 14x koax a jeste navic jsou spojeny . Varianta 1: Doporucit nekoho, kdo protahne HDMI kabel husim krkem (ten se tam vejde) a pridela na protazeny kabel HDMI konektor. Struna na protahování kabelů kabelovými chráničkami. MINIKAMERA INSPEKČNÍ RUNPOCAM RC1. PERO PROTAHOVACÍ , SKELNÉ VLÁKNO, 9MM 100M.


Elektrikářská protahovací pera a protahovací struny slouží k efektivnímu protažení kabelů dutinami, trubkami nebo husími krky. Představte si že kabelů vám vede jen tak přímo z lišty ve zdi do. Chtel jsem se zeptat jake prumery husich krku jste pouzivali a jak se vam do nich pozdeji protahovaly kabely. Predpokladam ze v husim krku pro internet pujdou . Upevněnými trubkami se následně protahují kabely. Kabely se dodatečně zatahují do ohebných plastových trubek (takzvané husí krky ), které byly upevněny . POUŽITÍ HDMI PRODLUŽOVAČKY Na rozdíl od LAN kabelů mohou být.


PROTAŽENÍ KABELU Jestliže je husí krk prázdný, musíte na . Vždyť můžeš jenom ustřihnout koncovku asi tak metr od konce a po protažení zase . K protažení kabelu chráničkou jsme použili vysavač, silonový vlasec,. Otáčení špičky umožní kabelu se volně otáčet kolem vlastní osy při protahování husím krkem. RunpoGleiter a další pomůcky pro pohodlné protahování kabelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky