úterý 30. srpna 2016

Pb lahev 2kg cena

MEVA Tlaková láhev na propan-butan kg (316P). Meva 3Vratná PB láhev pro vaření, topení, pájení, bez . Vhodné ke grilu či vařiči, popř. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . MEVA - Jednocestný ventil s výstupem do boku - nástavec na 2kg láhev.

Plníme PB lahve všech velikostí: 2kg , 10kg a 33kg pb -propan-butan-lahve. LÁHEV PROPAN BUTAN ohrivac-propanbutan. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pb lahev.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Inzerát 2kg PB láhev v okrese Rakovník, cena 300Kč, od Gyndo na Sbazar. Popis: Prodám 2kg propanbutanovou láhev , částečně naplněna. Termo taška R-SPEKT na 2kg PB láhev spolehlivě udržuje teplotu obsaženého plynu uvnitř láhve.


Nápň PB 2kg , účtována pouze náplň bez obalu.

Možnost objednání vyměny prázdné láhve na PB - pouze osobní odběr. Na adresu naší provozovny je třeba. Klempířská páječka, Set pro 2kg PB lahev. Lahev PB 2kg objednejte v eshopu přímo od specialisty na náhradní díly Lahev PB 2kg MOTOTECHNA = Praga, Tatra, Avia.


PB lahev 2kg - uvedená cena je pouze za obal bez náplně propan-butanem. Pro připojení je nutná i připojovací sada s regulátorem. Tato kg láhev slouží pro campingové vařiče, ohřívače, topení, apod. CAMPINGAZ odtlačný ventil pro PB láhev 2kg. Běžná prodejní cena : 3Kč.


Cena v kamenné prodejně: 2Kč. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá . Pokud nemáte plynovou láhev PRIMAGAS, můžete ji získat na prodejních místech. LPG, který si zakoupil a za obal - PB láhev - složí zálohu. Pokud nevlastníte láhev (obal), můžeme Vám ji pronajmout nebo prodat. PROPAN - BUTAN lahev tlakova 2kg najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Láhev na PB , kg , prázdná, Meva, MEVA316. Pb láhev kg – 8- Kč Pb láhev kg – 21- Kč Pb láhev kg – 33- Kč Pb láhev kg – 95- Kč Propan láhev.

Naše cena : 4Kč (1€). Vaše cena po registraci: 4Kč . Původní cena : 4Kč (1€), sleva 10. Dotaz k produktu není rezervace. Zahrada, okolí domu, kempování Pb lahev kg.


Prázdné kg lahve na propanbutan. Klampiarska spájkovačka, Set pre 2kg PB fľašu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky