pátek 5. srpna 2016

Hřebíky 300mm

Hřebíky stavební mm x 3mm. Najdou uplatnění při výrobě střešních . Stavební hřebíky x 3mm - Stavební hřebíky jsou nejběžnějším druhem hřebíků používaných ve stavebnictví. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Spojovací materiál, zemní vruty, patky. Páčidlo-vytahovák na hřebíky 300mm. Prodam krabici hrebiku 300mm.


V krame jsem se nechal ukecat ke koupi cele 5kg krabice, nakonec pouzity jen ctyri hrebiky na drevnik. Vhodně vytvarováno k maximalizaci síly. Kovaná a kalená karbonová ocel. Alu nýty, hmoždinky, hřebíky.


Vytahovač hřebíků , 300mm , EXTOL CRAFT.

Pružný prodlužovací nástavec na bity 300mm. Skladová dostupnost: Na skladě. Cena: 3Kč Cena bez daně: 3Kč. Hledejte název nebo typové číslo. Rozměry stavebních hřebíků od 32mm až 300mm.


Odběr hřebíků pouze po celých krabicích. Odtrhávací kleště na karoserie. Fosfátované, Leštěná hlava, šířka hlavy 20mm. Provedení bez povrchové úpravy.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Extol Premium, Craft a Industrial představuje nářadí určené pro každodenní profesionální nasazení v průmyslové sféře, pro řemeslníky i domácí kutily.


Ruční páčidlo k oddělení spojů a hřebíků. Ostatní nářadí a pomůcky Ostatní. Cena dopravyKč ( cena s DPH ).

Průměr až mm, délka až 300mm. Parametry : Materiál: ocel Rozměr: x 3(tloušťka 8mm, délka 300mm ) Velikost balení: balení kg. Bimetalové listy do mečových pil špičkové konstrukce se šesti zuby na palec ( cm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky