středa 17. srpna 2016

Redukce pro kruhové potrubí

Plastová redukce 216p v průměru 120mm na 125mm. Slouží k redukci kruhového větracího a ventilačního potrubí. Prohlédněte si cenové nabídky na Vents redukce pro kruhové potrubí 1x 2mm od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Název produktu, Katalogový list, Návod k obsluze, CAD knihovna, Cena bez DPH, Kusů.


Informace vyrobeno z ocelového pozinkovaného plechu slouží jako přechod ze žaluzie TWG na kruhové potrubí žaluzie TWG není součástí dodávky . Redukce, plastová, plastové , plast, kruhová, kulatá, kulatého, klimatizace, vzduchotechnické, . Redukce pro kruhové potrubí 120/1mm PVC 216. Univerzální přechod z kruhového potrubí na 133x2pro mřížky VP 133x2MP. Tělo redukce je vyrobeno z kvalitního bílého plastu. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Kruhové potrubí Air Excellent se nabízí v průměrech AE23c (mm), AE34c (mm),.


TWG- PRO 160/1přechod na kruhové potrubí. Kvalitní plastová vodorovná redukce z kruhového na hranaté potrubí. Je kompatibilní s veškerým naším sortimentem.


KRUHOVÉ PLASTOVÉ PŘECHODY OSOVÉ. Osový (symetrický podle středu) plastový přechod slouží pro napojení dvou průměrů potrubí – redukce z Ø 80 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky