středa 10. srpna 2016

Parafínová vana na ruce a nohy

Bohužel se nám nepodařilo najít produkt parafínová vana na ruce a nohy. Parafínová kompletní sada pro péči o ruce a nohy. Léčba parafínem optimalizuje péči o kůži.


Parafinové zábaly se používají k úlevě od bolesti . Vaše ruce i nohy si zaslouží tu nejlepší péči.

Ideální péče pro prochlazené ruce a nohy , při pravidelné aplikaci zábalu též pomáhá s . Hledáte na nohy parafinova vana? Vana na parafín - parafínová vana BEURER MP 70. Ke každému modelu získáte balení parafínu a návleky na ruce i nohy. Základní sada s obsahem parafínu 2ks.


Domácí parafínové lázně - KOMPLETNÍ SADA na ruce i nohy. Naše vany slouží k provádění parafinových zábalu na rukou a nohou. Do parafínové vany je potřeba 2kg parafínové lázně.

Kompaktní parafínová vanička s analogovým ovládáním. Vanička slouží pro ohřev parafínu pro ruce , nohy , lokty, obličej a tělo. Aplikovat parafínové zábaly lze na rukou , nohou , loktech i kolenou.


Profesionální parafinová vana určená pro zábaly na ruce. AVON Sada s výtažky z kokosu pro péči o nohy. Kup teď 12Kč s dopravou 12Kč. KOSMETICKÝ PARAFÍN 450g citrónový. Součásti balení je i parafín, vč.


Teplota ohřívaného parafínu je fixní – °C. Druhým modelem je parafínová vana. Efalock - parafínová vana Belmano - změkčuje kůži na rukou , loktech a. Péče o ruce a nohy určitě nekončí bezchybně upravenými nehty. Po provedení parafínového zábalu je kůže Vašich dlaní . Hladinu parafínu v parafínové vaně udržujte v dostatečné hladině. Mezi nejoblíbenější patří parafínové zábaly rukou a nohou , pravidelnými parafínovými zábaly se docílí nejen zpevnění nehtů, krásné jemně . Popis: na ruce a nohy vhodná pro parafínové zábaly.


K parafínové vaně dodáváme parafíny - dle skladových zásob.

Použití na nohy : - do vany si nikdy nestoupejte, vanu používejte jen v sedě. Je velmi vhodný pro vaše ruce i nohy. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma parafínová vanička s nebo bez lcd displeje.


Nehtařek nebo kosmetiček Chtěla bych tchýni koupit . Popis produktu: Do teplého tekutého parafínového vosku se na krátkou dobu několikrát za sebou vkládají suché a rozpraskané ruce , nohy nebo lokty. Parafín nejvyšší kvality vhodný především k aplikaci na ruce , nohy a tělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky