pondělí 8. srpna 2016

Nasadec na berle

Násadec na berle a hole je ve velikosti č. Konkrétně se jedná o francouzské berle FD 9 VERA, . Protiskluzový kovový násadec pětihrotý neklouzavé a tlumící pouzdro na berle a hole dodávaný jako náhradní díl. Protiskluzový násadec na berle s pěti hroty brání uklouznutí hole na zledovatělém povrchu či ve sněhu. Nasazuje se na koncovou část berle nebo hole.

Je velmi pevný a odolný vůči poškození. K dostání v několika průměrech. Předchozí produkt Následující produkt. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Pryžový násadec je vyroben z kvalitního a odolného materiálu šedé barvy, vyznačující se vysokou trvanlivostí proti opotřebení.


Osobní odběr je zdarma nad 29-. Neklouzavé a tlumící pouzdro na berle a hole dodávaný jako náhradní díl. Hodí se na následující lokomoční pomůcky .

Díky příslušenství se pro Vás stane používání berlí nebo holí ještě snadnější a komfortnější. Násadce zajišťují lepší adhezi berle nebo hole při kontaktu s povrchem. Gumový násadec vhodný na většinu typů holí a berlí.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . V naší internetové lékárně nabízíme volně prodejné přípravky z kategorie vitamínů, potravinových doplňků, kosmetiky a přípravky pro péči o vaše zuby. Vnitřní průměr 17mm vnější 24mm. Protiskluzové nástavce na berle a hole jsou ideální pomůcku všude tam, kde hrozí riziko uklouznutí po povrchu.


Rozměr vnitřní průměr 16mm Výrobce: ALFA VITA, s. Díky jedinečnému tvaru a použití nejmodernějších materiálů násadka zabraňuje uklouznutí a zajišťuje tak maximální kontakt a . Kromě těchto pomůcek existují také čtyřbodové nástavce na berle a hole, které díky tomu, že jsou. Vyberte si prosím jiné produkty z Berle a hole. Internetová lékárna - prvni-lekarna.


Pryžový násadec z kvalitního a odolného materiálu šedé barvy, vyznačující se vysokou trvanlivostí proti opotřebení. Nástavec zajišťuje hůl a berli proti sklouznutí na náledí a zmrzlém sněhu. Nelze jej používat na betonové nebo jiné. Farmakoterapeutická skupina: Prostředky pro pohybově postižené, Hole.


Steriwund skladem za super cenu.

Určitě si vyberete také další Příslušenství . Jsme nejen internetová lékárna nabízející rozmanité množství léčiv, výživových doplňků a . Zdravotnické prostředky - PROSTŘEDKY PRO POHYBOVĚ POSTIŽENÉ - BERLE , HOLE, NÁSTAVCE - hole - přísluš. Zimní násadec na berli s třemi hroty a krytkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky