úterý 16. srpna 2016

Maznice na vazelínu

Zde naleznete pákové maznice , ruční olejové pumpy, olejničky a náhradní hadice. Lehké promazání již bude s našimi výrobky jednoduché. Už žádné složité plnění pákových maznic.


Tuto pákovou maznici snadno a čistě naplníte pouhým vložením kartuše s vazelínou. Maznice vzduchová na kbelíky 15Kg.

Zdar chlapy, pořídil jsem si svoje první celopéro viz profil a při přebírání, mě bylo řečeno, že bych měl maznicí doplňovat vazelínu , ze spod . Morris univerzální lis mazací na vazelínu , 5ccm, profi Profesionální tlakový lis na vazelínu tlakový lis pro mazací tuk a nebo 400g kartuše objem. Dávkovacia pištoľ na vazelínu , typ: MINI. Mechanická pištoľ je určená na komfortné a presné dávkovanie vazelíny na požadované miesta bez. Ruční mazací lis - maznice dekalamitka s nástavci.


Lexium linear motion - typ produktu nebo součásti: vysokotlaké . Prvotřídní nářadí pro všechny typy maziv a paliv najdete na BMshop.

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Pojízdná vysokotlaká maznice 6l MAR-POL Mazací lis na vazelinu pneumatický s nádobou, pneumatická tlaková maznice na průmyslová maziva - tuky. Náhradní pilníky a brousící sady na řetězy - Mountfield.


Páková maznice určená pro vazelínové kartuše 4g, vhodná k . Chci si koupit vazelínu na rolnu lišty m. Výběr a řazení: Výchozí, Název . Provádím repase zadních naprav Peugeot a Citroen na počkání. Starší, malá MAZNICE na vazelínu ( rozměry na fotu ), nálezový stav, funkční. Vstupný závit M× výstup na maznicu typ M priemer mm.


Inzeráty vazelína - aktuální inzeráty na Sbazar. Možný osobní odběr nebo platba . Používám vazelínu Valvoline Multi purpose grease (červená) a maznici starou tzv. Automatická maznice na vazelínu a olej.


Zároveň poptávejte i položky, které na skladě nevidíte. Sortiment ložisek, gufer, manžet, .

Doprava kuriérom zdarma nad € Objednajte si tovar v hodnote nad € a poštovné zaplatíme za vás. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Plastový lis na vazelínu levnější jednodušší konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky