čtvrtek 25. srpna 2016

Jika mion

Jika MIO-N klozet závěsný bez oplachového kruhu Rimless, bílá. Klozet je s hlubokým splachováním a skrytým upevněním (instalační sada je součástí). Přichází se zcela novým designem ve znamení . Zajímá vás Baterie umyvadlová nebo obecně Baterie do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Baterie a sprchový program a vyberte si . JIKA MIO N závěsný klozet 360x530x350mm, hluboké splachování, vodorovný odpa rimless, bílá. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm.


Jika Mio-N - oddělení obsahující produkty v sérii. SLIM prevedenie - tenký dizajn. Duroplastové sedátko s poklopem Mio - N , odnímatelné s nerezovými úchyty se zpomalovacím mechanismem Softclose.


Duroplastové sedadlo s poklopom Mio - N , odnímateľné s nerezovými úchytkami so spomaľovacím mechanizmom Softclose. Koupelnové kolekce,Umyvadla a koupelnový nábytek,Kolekce vodovodních baterií,Vany,Sprchy,Kolekce příslušenství,Instalační systémy,Obklady a dlažby. Three pockets in different sizes make it simple to organize both . Umývadlová batéria 400x175xmm, chróm, rôzne. Vy přizpůsobovat sprchovému sloupu, když se může sprchový sloup přizpůsobit Vám.


D modely ke stažení zdarma značky Jika , série Mio N. JIKA MIO-N sprchová nástenná páková batéria bez sprchovej sady, chróm 3. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Elegantní bidetová páková baterie okouzluje dokonalými liniemi. Společně s umyvadly Mio - N vytváří symbiózu ve vaší koupelně. Perlátor je úsporný s průtokem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky