pondělí 15. srpna 2016

Regulátor tlaku plynu 30 mbar

Cadac regulátor tlaku plynu ( 30mBar ). Představujeme Vám regulátor mBar s ventilem od společnosti CADAC, určený pro plynové grily CADAC. CADAC regulátor tlaku plynu mBar nejen pro plynové grily v sadě s hadicí a spojkami Popis: Slouží pro připojení všech plynových grilů CADAC ke klasické . Regulátor tlaku plynu mbar. Plynový regulátor je vhodný jako . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Vyhotovenie: Přslušenstvo pre plynové grily, Materiál: Kov . Bezpečnostní regulátor pro systémy s dvěma lahvemi, mezi kterými automaticky přepíná. Snímač nárazu v případě nehody přeruší přívod plynu. Sleva: - ilustrační fotografie.


V karavanu je plyn regulován na nebo mbar , což je parametr, na který je potřeba si dát při výběru. Provedení: Příslušenství pro plynové grily, Materiál: Kov . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Nepoužívejte regulátor starší než . K tomuto produktu ešte neboli vytvorené žiadne recenzie.

Tento typ bojleru se dá namontovat do všech modelů karavanů a obytných vozidel. Hadice metr a tlakový regulátor na propan-butan. Sada je vhodná především pro nízkotlaké plynové spotřebiče k připojení na a 33kg. Vhodný pro nízkotlaké plynové spotřebiče se vstupním tlakem do.


Hodnotenie: Nie je ešte ohodnotené. Předpětí pružiny požadované . Pro vařiče postačí menší regulátor okolo mbar. Výstupní tlak regulátoru je určen pro plynové spotřebiče prodávané . Zóny rozsahu uzavíracího tlaku. Třída přesnosti (bezpečnostní rychlouzávěr) AG – AG 1. REGULATOR TLAKU PLYNU mbar najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Obsah balení: - regulátor mBar s ventilem - hadice cm . Ragulátory tlaku plynu Typ 1a 233. PB láhvi kg (vnější závit) pro připojení PB láhve kg (vnitřní závit) je nutné použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky