úterý 23. srpna 2016

Plastové zkumavky na moč

Plastové zkumavky se hodí na odběr a transport vzorku moči nebo krve,. V naší nabídce najdete ml kónické zkumavky v balení po 1kusech, nebo menší . Tyto plastové zkumavky jsou určeny k odběru a uchovávání vzorků, zejména . Zkumavky EDTA jsou obvykle používány pro hematologická vyšetření plné krve, mají uzávěr fialové barvy. Jako antikoagulační činidlo se používá Knebo K3 .

V následujících dnech Vám bude vyšetřena moč chemicky a morfologicky. Zkumavku s močí odevzdejte na místě, které Vám bylo určeno. Pokyny k odběru moče na biochemické vyšetření. Moč v uzavřené plastové kónické zkumavce se dopraví do laboratoře do jedné hodiny po vymočení.


Krev nutno odebrat do plastové zkumavky při 37° C. Název, Moč na kultivační vyšetření, Zkratka, kultivace. Po zavedení cévky se nechá cca ml moči odtéci a poté se moč zachytí do sterilní plastové zkumavky.

K odběru moče obdržíte u svého ošetřujícího lékaře nebo na odběrových. Nádobky ( zkumavky ) jsou čisté, případně i sterilní a nedojede v nich ke. Pro vyšetření nepoužívejte lahvičky od léků ani jiné skleněné či plastové lahvičky z domácnosti. První ranní moč se v močovém měchýři sbírá po celou noc a infekce . Dodáme vám plastové zkumavky na odběry různých tvarů, barev i vlastností,.


Likvor se obvykle odebírá do plastové zkumavky bez úpravy. Dodatečné požadavky na vyšetření z krve a likvoru. Neodebírat moč dříve, než po minimálně hodinách stání moči v močovém.


Prodám plastové zkumavky na prach. Na našem pracovišti používáme odběrový systém BD Vacutainer a ojediněle i. Laboratorní potřeby a materiál, plastové zkumavky , plastové stojany na zkumavky , plastové pipety, . Sběr moče a odběr moče, nádoby na moč , močové vaky. TS - 01 Vatový tampon na plastové tyčince, sterilní, 500.


Univerzální kontejner se šroubovacím uzávěrem, ml, nesterilní, moč ,. Dostal nějaké plastové zkumavky na moč a hrál si s nima nebo čučel na UZ.

Zvládla jsem s ním i dvouhodinové oGTT. Plastová zkumavka na vyšetření moči, se širokým hrdlem, průměr mm, délka 105mm, objem ml konická se zátkou. OKB (sérum, plazma, moč ) a štítek na.


Biologický materiál a požadavkové listy donesené na OKB převezme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky