úterý 23. srpna 2016

Sedačka na vanu pro seniory

Sedačky na vanu , stoličky do sprchy a vany, sprchovací křesla, protiskluzové stoličky a podložky a. Sprchové a vanové sedačky pro seniory a tělesně postižené pacienty. SEDAČKA NA VANU PLASTOVÁ 5nastavitelná dle šířky vany, perforace pro odtékání vody, podpůrné madlo. SEDAČKA DO VANY - půjčujeme sedačku na vanu - ilustrační foto - cena půjčení na 1. Invalidní vozík je určen pro osoby s dočasnou nebo trvalou indispozicí .

Popis produktu : - nastavitelná dle šířky vany - perforace pro odtok vody - podpůrné madlo . Závěsná sedačka na vanu FS7je otočná k usnadnění vstupu a výstupu z vany. Sedátko je vhodné pro méně pohyblivé osoby a seniory k usnadnění hygieny . Sedátka do vany, sedačky na vanu za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Pomůcky do koupelny, Žijte kvalitně - zdravotní pomůcky nejen pro seniory.


Své využití nachází zejména tam, kde pacient vzhledem . CAPRI 3Elektrický vanový zvedák Zvedák do vany pro tělesně postižené osoby.

Plastová sedačka na vanu s 360° posuvným rotačním diskem. Je opatřena otvory pro odtok vody, což zabraňuje nechtěnému sklouznutí. V nabídce máme též otočné sedačky pro snadnější přesun do vany. Sedačka bez opěrátka vhodná pro seniory s jistou mobilitou a především zvýšenou nosností.


Otočná sedačka na vanu Sorrento. Závesné sedačka do vane pre uľahčenie osobnej hygieny. Svou konstrukcí usnadňují pacientům běžné úkony. Podpažní berle - cena zapůjčení. Sedačka je zhotovena podle designu vývojového týmu firmy NRS, držitele mnoha ocenění v kategorii pomůcky pro seniory.


Prodám téměř nepoužité sedátko na vanu pro seniory od firmy DMA . Pomůcky lze zapůjčit na kontaktním místě organizace na základě Smlouvy o nájmu věcí movitých. Velmi vhodné je doplnit zvedák o otočnou podložku pro přesun. Sedačka na vaňu s operadlom a možnosťou otočenia pre ľahké nasadnutie. Materiál pro seniory – klozetové křesla, násadec na WC,.


Cílem pečovatelské služby je, aby pomoc působila na osoby aktivně a. U těchto pomůcek vystaví lékař stanovené odbornosti Poukaz na léčebnou a. Sedačku na vanu a do vany, sedačku pod sprchu nebo sprchovou židli, nástavce.

Ostatní chodítka, nástavec na WC, sedačka na vanu. Pro seniory nebo osoby se sníženou pohyblivostí. Univerzální bílá sedačka na vanu s úchytkou a protisluzovou sedací plochou z odolného a tvrdého . Zdravotní pomůcka do koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky