úterý 2. srpna 2016

Hadice valmon 5 4

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Ohebné hadice s tlakovou kostrou jsou určené pro všeobecné použití - rozvody vody i jiných kapalin, . Technické parametry:vnitřní průměr tl. Vhodná zejména pro samonasávací povrchová čerpadla. Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích. Průhledná ohebná zelená hadice s tlakovou kostrou z PVC určené pro všeobecné použití.


Vysoce kvalitní zahradní hadice , určená pro použití v zemědělství a zahradnictví. Ohybné hadice s tlakovou kostrou sú určené pre všeobecné použitie - rozvody vody a iných kvapalín, . Poruchový tlak je maximální únosné zatížení hadice , při které se začíná nafukovat s následným možným . Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Pracovní tlak Mpa,poruchový Mpa.


Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. PVC hadice pro všeobecné použití. Zobrazit vyhovující výrobky ( ). SPIRAFLEX sú hadice vyrábané koextrúziou tvrdého a mäkčeného PVC.


Sú to mnohoúčelové flexibilné hadice , ktorých . Ohebná hadice s tlakovou kostrou určená pro všeobecné použití. Cena je uvedena za 1m hadice. Valmon priemyselné hadice - Hadice Pro. Možnost odběru v metráži i po balení(25m). Počet ks značí počet Vámi vybraných metrů.


Velmi kvalitní neprůhledná zahradní hadice , která snese vysoké tlakové . Zesílená stěna hadice zaručuje vynikající vlastnosti při použití v náročných podmínkách. Neprůhledná duše zabraňuje tvorbě. Základní cena: ,Kč bez DPH, 10Kč s DPH.


Výtlačná hadice Aqucup TRIX-50m, čerpání kalů a splašků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky