pondělí 15. srpna 2016

Plastovy kohutik

Je možné ho použiť ako výpustný ventil na rôzne. Ventil plastový ITAPk nádrži na vodu ICAN 360l. Vypúšťací kohút typ HF-G, pre plastové sudy s objemom až 2l, Mauser hrubý závit. Vodovodný kohútik Gardman plastový.


Zobraziť ďalšie informácie o produkte.

Kohútik Vypúšťací Malý - zlatá plastový priemer 13. Nádherný vzhľa chrómová farba. Tento umývadlový kohútik nástenný sa vyznačuje spoľahlivosťou, dlhou životnosťou, elegantným vzhľadom a kvalitnou povrchovou úpravou patrí do rady Kasia. Jednoduché línie a dostatočný objem uspokoja všetkých jej majiteľov. Nemecká kvalita - záruka spokojnosti.


Poklop a plastový kohútik sú súčasťou nádrže a . Z anglického originálu Concise Tree Guide. Nekompletné - chýba koncovky a plastový kohútik.

Materiál, z ktorého je sud na úžitkovú vodu vyrobený, dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. V spodnej časti je výpustný kohútik pre pohodlné. Vypustni-kohout-pro-kanystry-a-IBC-nadrze-NOVY- d63.


Kitchen Craft má plastový kohútik pre čapovanie nápojov, sklenené veko s klipom a tesnením, kovovou rukoväť pre jednoduché . Odin formy výroby a vývozu injekcie a smc plesne pre domáce a priemyselné aplikácie a príslušenstvo plastová výroba plastové vody ťuknite na plesne, Bibcock . Záhradný kohútik na dekoračné nádrže klasickej a exkluzívnej línie. Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a . Zvolená kombinácia je nedostupná. Vrátane prípojky na kohútik a adaptéru kohútik a spojok Vrátane nástavca na.


Plastové sudy, nádoby a kade na hrozno a víno. NEPTUN nástenný držiak na hadicu, plastový plastový vrátane možnosti . Všetko pre váš skla dielňu a kanceláriu. Fľaša s kohútikom na vypustenie tekutiny je vhodná na rôzne party bowle, ovocné šťavy, limonády. Nádrž je opatrená držadlami pre jednoduchý transport prázdnych cisterien.


Súčasťou je veko vrátane tesnenia a plastový výpustný kohútik. Ako jeden z popredných výrobcov plastových vodovodných plôch a dodávateľov v Číne, tešíme Vás na veľkoobchodné kvalitné plastové vodovodné formy z .

Adaptér na pripojenie záhradnej hadice s rýchlospojkou na záhradný kohútik s vodou. Dvojitá vsuvka rúrky, vonkajší závit 3mm (R 1) 1mm. Nádrže na vodu SEINE majú elegantný a nadčasový dizajn.


Veľký objem má nízke nároky na zabranú plochu. V dodávke nájdete plastový výpustný kohútik a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky