středa 24. srpna 2016

Tece inbouwreservoir

TECElux - Het wc- inbouwreservoir. TECE produceert en verkoopt zijn oplossingen voor gebouwtechniek zowel nationaal als internationaal. Onze TECE spoelkast met duurzaamheidsgarantie.


Het TECE profil inbouwreservoir met beproefde TECE -spoelkast. Compatibel met alle bedieningsplaten van TECE en toe te passen als reservoir met enkel- of.

Novo toiletset bestaande uit inbouwreservoir , diepspoel compact wandcloset met softclose en quick release toiletzitting en bedieningsplaat . Bekijk ons uitgebreide assortiment! TECE inbouwreservoir voor de inbouw in metaal- of . Een inbouwreservoir voor je toilet nodig? Tece inbouwreservoirs heb je een inbouwreservoir nodig? De beste inbouwreservoirs voor de laagste prijs. Inbouwreservoir Tece Profil Wit 112cm.


Kleur: WitBreedte: 5MMHoogte: 1MMDiepte: MMGarantie: jaarMerk: Tece.

Bij Sanispecials hebben we wat nieuws! TECE is een van origine Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve en praktische oplossingen voor uw WC. De inbouwreservoirs, bedieningspanelen en . Sani-Bouw de specialist voor badkamer en bouw.


Dit in tegenstelling tot andere merken waar het zich beperkt tot 5 . Geberit GISeasy inbouwreservoir h1voor armsteunen met reservoir . Hatria fusion wandclosetset met tece inbouwreservoirhatria fusion wandcloset 54cm wit zonder spoelrandhatria fusion closetzitting softclose . Het integreren van het inbouwreservoir in systemen voor natte en droge afbouw. Bestanden, Tece reservoir maatvoering . Het voorheen benodigde installatieframe is nu geïntegreerd in de . Dit betreft een nieuw product in verpakking. Het inbouwreservoir van TECE is een universeel toepasbaar spoelreservoir. Met slechts types binnenwerken is het robuust en betrouwbaar. Met TECE -drainline creëert u een bijzondere douchebelevenis met meer ruimte, meer bewegingsvrijheid en een perfecte afvoer van het . TECE Construct wandcloset inbouwframe met Octa-spoelkast.


TECE reservoir met duurzame duospoeltechniek die zich in de praktijk al.

De huidige telling van het bestelde product is maar u kunt maar een beperkt aantal. TECE Inworpschacht toiletblokhouder. Afdekplaat voor inbouwreservoir van de firma TeCe Universal square Cyprum online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel).


De TECEnow bedieningsplaat past op elk type inbouwreservoir van TECE en is geschikt voor de bediening van de boven- en voorzijde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky