čtvrtek 22. června 2017

Přívodní hadice k pračce aeg

Montážní sestava vypouštěcí hadice pračky. Přívodní trubka pro prací prostředky pračky. Bezpečnostní přívodní hadice Electrolux 5m.


Zabraňuje jakémukoliv úniku vody z přívodní hadice. Aqua control hadice s aqua stopem je náhradní díl myčky AEG.

Hadice má závity na obou koncích. Systém ochrany proti vyplavení AQUSTOP. XAVAX přívodní na studenou vodu pro pračky a myčky - 1. Naše recenze vám poradí – dnes budeme testovat pračku AEG ProSteam.


Vonné ubrousky do sušičky AEG Soft, ks. Ochrana proti úniku vody, ANO. Rozšířená záruka, AEG doživotní záruka na Ökoinvertor motor.


Napouštěcí hadice by měla být součástí pračky.

Jeden konec se přišroubuje na zadní stranu spotřebiče, druhý k přívodu vody. Perte jen prádlo, určené pro praní v automatické pračce. Pračka je určena pouze k praní běžného prádla v domácnosti. U přívodní hadice okénko A (aqua control) není červené, aby značilo příp. Může se totiž stát, že se vám opotřebuje přívodní nebo vypouštěcí hadice , nebo ta . Příslušenství pro pračky a sušičky AEG pouze z originální české distribuce.


V případě náhlého úniku vody . Spojovací mezikus pračka -sušička Electrolux E4YHMKP1. Automatická pračka AEG Lavamat pojme až kg prádla a poskytne vám tak velkorysý. Invertor motor v pračce AEG Lavamat zajišťuje mimořádně tichý provoz spotřebiče. Prívodná hadice v balení, Áno.


Díky dvoustěnné přívodní hadici se zastaví jakýkoliv možný únik vody a. Nebo je nespojujte a kupte si rovnou delší. Pračka ProTex je velmi šetrná a chrání před příliš dlouhým praním, čímž pomáhá prodlužovat. Dvoustěnná přívodní hadice zastaví jakékoliv možné úniky vody.


V dneším díle se podíváme na správné zapojení pračky. Pro někoho možná banální záležitost, ale historek o.

Pokud vyměním pračku AEG za LG ,bude možné stávající sušičku postavit na novou pračku ? Chybové kódy AEG , Electrolux. Zpětný ventil, přívodní hadici a hadici správně uložit (uzel v hadicna), čištění filtru. Upozorníme však na jednu výtku, kterou je tuhá přívodní hadice. Ať perete jednu košili nebo plnou náplň, pračky AEG sníží opotřebení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky