pátek 16. června 2017

Okapové žlaby plastové

Plastové okapové systémy koupit o objednat u OBI. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Pevné plastové háky pro přichycení hranatého okapového žlabu.


Háky pro žlaby o průměru mm . Plast – okapy je výhradním dovozcem okapového systému Plastmo pro ČR a SR.

Výhodou je, že plastové okapy jsou lehké, není je třeba natírat. Musíme jenom zkrátit na potřebné délky žlab a svody a namontovat. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové , titanzinkové, hliníkové okapy , barvené pozinkované žlaby a svody.


Okapový žlab Gamrat 75mm je určen k odvádění vody ze střech malých budov, altánů, garáží, zahradních domků a dalších malých staveb. Systém CONTINENTAL Polokruhový systém těsněný (rozebiratelný). Plastový okapový žlab RG 1v hnědé barvě v délkách 1m, 2m, 3m a 4m.


Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí okapové systémy po celé. Okapové systémy - Gutta Okapový žlab pozink 250mm.

Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní . Nejdříve namontujete háky a do nich pak vložíte žlaby. Okapy MARLEY se vyznačují extrémní barevnou stálostí. Skladová dostupnost dle pobočky. Navíc okapy za trvale nejnižší ceny. Objednejte si okapový žlab RG 1mm, který vyniká svou životností a odolností.


Okapy z barevného plastu, okapové systémy, žlaby , svody, čela háky a objímky svodů. Marley RG 1bílá, balení ks. Okapy PVC a příslušenství vyrobené ze stálobarevného plastu. Spojením kvality, funkčnosti a moderního designu je ideální volbou. Seřadit: Doporučené Hodnocení Nejlevnější Nejdražší A Z Z A Nejnovější Expedice.


Mezi těmito háky napneme provázek a . Praktickým řešením jsou plastové či poplastované okapy. Dodávají se jako skládací systém, žlaby se spojují speciálními spojkami, které jsou . Okapový systém MARLEY je kvalitní, propracovaný a elegantní systém. Kvalitní Okapy - plastové okapy MARLEY a další produkty nakupte ještě dnes v eshopu u specialisty.

Pokud hliníkový okap ošetříme vysoce odolnou a stálou práškovou vypalovací barvou, prodloužíme životnost až na sedmdesát let. Prodej okapových systémů, střešních krytin, trapézových plechů a ostatních doplňků pro klempíře. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů. Pro žlaby odvodňovacího systému z plastu postačí jen.


Menší spád u žlabů z plastu přináší i lepší vzhled . Vhodný pod okap na dešťovou vodu. Prodám nove okapové žlaby 125.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky