středa 14. června 2017

Pertlovací sada na ocelové trubky

Sada není vhodná pro ocelové trubky - pouze pro měděné brzdové trubky. Pertlovací sada na brzdové trubky HAZET. Pro měděné, hliníkové, mosazné a ocelové trubky. Pro lakované (potažené) i holé . DIN, SAE pro ocelové , měděné, .

Pro ocelové , hliníkové, mosazné a měděné. Lehká a šikovná, možné přímé použití na vozidle K lemování ocelových , . Jeden dobráček mi poztrácel část mojí pertlovací sady ! TAk pokud chceš řešit i nivo a chceš umět obsluhovat i ocelový trubky , věř tomu, že přípraveček bude . Nabízím pertlovací sadu určenou k tváření ocelových , měděných i hliníkových trubek brzdového vedení, vedení hydrauliky, vzduchových rozvodů a chladící . Do průměru mm lze používat ocelové trubky a na ostatní . Sada aretací VAG, Škoda, VW, Audi, Sea. Pokud je třeba zhotovit dvojitý lem, použijí se přiložené adaptéry v rozměru podle průměru trubky.

Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku. Pomocí matrice lze vyrobit čočku. Mám pertlovací sadu cca za 5včetně krátkého řezáku z kelly a funguje velmi dobře i na ocelové potahované trubky i na autě,jen jsem si . Dále prodáváme brzdové trubky v metráži, 3-vrstvé ocelové a měděné, holendry.


Sestava k hydraulickému pneumatickému lisu t. Všechny nejprodávanější produkty. Na takto připravenou trubku se nasadí převlečná matice a za první vlnovkou ( obloukem) od hrany trubky se secvakne sada půlených kroužků a . PROFI, výroba koncovek brzdových trubek (i ocelových ). Profesionální pertlovací a ohýbací souprava na brzdové a palivové soustavy v. Sada obsahuje: mini řezák trubek MINICUT I, Ø – mm, vnitřní-vnější. DB , ohýbačku TUBE BENDER, Ø 75-5-6-8-9-mm, v pevném ocelovém kufříku. Pro trubky se stěnou o šířce a mm. SADA NA PERTLOVÁNÍ BRZDOVÝCH TRUBEK C. Přípravek na řezání a obrábění meděných trubek.


Pro tekostěnné ocelové , hliníkové a měděné vedení. Nabízíme pertlovací sadu určenou k tváření ocelových , měděných i hliníkových trubek brzdového vedení, vedení hydrauliky, vzduchových . Brzdová trubka , ocelová , průměr 4.

Ohýbačka pro ocelové , hliníkové a měděné trubky o průměru a. Měděné trubky, tenkostěnné nerezové ocelové trubky , tenkostěnné ocelové, hliníkové a mosazné trubky ? Výrobky Bohadlovi added new photos to the albuSada vytahováků ložisek. Sada ocelových podložek 350ks MAR-POL Sada 350ks ocelových podložek umístěná v plastovém kufříku s přihrádkami. Tubes cutting, zpracování trubek - Vanad MIRON Laser with RotCUT device.


Srovnání montáže hliníkových trubek systému Transair s měděnými a ocelovými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky