pondělí 5. června 2017

Masážní vana vagnerplast

Hydromasážní a masážní perličkové vany Hydromasáž podporuje krevní oběh a hluboké prohřátí organismu, kromě toho ale dokáže i krásně uvolnit svalové. Kasandra - obdélníková vana 160xcm. VAGNERPLAST - akrylátové vany od českého výrobce. Popis: Prodám rohovou Hydromasážní vanu o rozměrech . Elektronické ovládání sdružuje .

Většina z nás si ráda po dlouhém a náročném dni odpočine v horké vaně. Vyberte si z rozsáhlé nabídky van různých. Obdélníková masážní vana s vířivkou - SAMANA.


Do této akrylátové vany jsou . Sprchové, masážní a parní boxy. Vyrábí akrylátové vany , sprchové vaničky, sprchové a vanov. Vana obdélníková s podporou (ULTRA MAX 170×82).

Výroba sanitární techniky: - akrylátové vany - sprchové vaničky - sprchové zástěny - hydro- masážní vany - hydro-masážní boxy D. Nemusíte hned navštěvovat lázně, saunu a masážní salony. Akrylátová vanička MERKUR 80xR55. Ozdobný rámeček z Corralitu dodává vaně nevšední a luxusní vzhled.


Klasické, rohové i masážní vany. Masážní vana způsobuje příjemnou a uvolňující masáž těla, kterou po. Masážní trysky perličkové masáže u vany Veronela přináší komfort plochých trysek. Instalační a montážní příručky. Díky umístění odtokového kompletu na středu.


Hydromasážní vana představuje uzavřený systém, napouštěná voda obíhá stále dokola, neodtéká z vany, a tudíž se neztrácí. Zádový ventil pro efektivní masáž zad. VagnerPLAST , Velké Přítočno. Vyrábíme akrylátové vany , sprchové vaničky, sprchové a vanové zástěny, masážní systémy a nabízíme širokou škálu doplňků pro skvělý pocit z . LAUFEN PRO hydromasážní vana 170x70cm. Praktickou i masážní funkci zastává tryska na nohy.


Vaňa je dodávaná s podpornými nohami s možnosťou nastavenia výšky.

M- ACRYL ACTIV vodná masáž - hydromasážny systém M-ACRYL ACTIV vodná masáž. Sestavení masážního systému ve třech krocích. Klikněte pro výběr typu vany.


Nejdříve prosím vyberte typ vany. SANJET - společnost specializovaná na hydromasážní vany. Seznam výrobků a služeb, rehabilitační a léčebné hydroterapeutické a masážní vany , masážní přístroje, léčebné sprchové přístroje a zařízení, sprchové . WC mísy, pisoáry, sprchové vaničky a vany jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky