pátek 30. června 2017

Vodní čerpadlo dc 312v

Jednoduché vodní čerpadlo obvykle používané pro akvárium a další projekty. Kompaktní velikost a nízká hmotnost. Pracovní napětí: - 12V Výstupní průměr: . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Určeno pro neagresivní kapaliny, nepřetržitý provoz.

Univerzální vodní čerpadlo pro použití v akváriích, nápojových automatech atp. Upozornění: Čerpadlo není ponorné. Použití čerpadla naprázdno je možné . Specifikace: Materiál čerpadla : ABS Velikost: 38x30x24mm. Mikro peristaltické čerpadlo 12VDC - poznámka, Vodní.


Vodní čerpadlo je pumpa na vodu vybavená malým, ale výkonným DC motorkem. Vyrobte si toto vodní čerpadlo a použijte ho na výrobu uklidňující fontánky.

Nikdy nesmíte namočit motorek. V -24V čerpadla pro solární aplikace. SOLÁRNÍ DC OBĚHOVÉ ČERPADLO HS15-N Popis DC bezkartáčový motor s . Ať už jde o přívod vody z vaší studny či vrtu, tak třeba o vyčerpání vody ze. Kalové čerpadlo 12V bezúdržbové s odolným nylonovým krytem.


V je možný trvalý provoz s podmínkou vodního chlazení. Příkon proudu A - ,A. Poznámka: čerpadlo nie je ponorné - nie je možné dať do vody. FHQRYČ YHOPL příznivé komutátorové DC -mini čerpadla , nebo.


PIUSI SuzzaraBlue DC membránové čerpadlo na AdBlue 12V kabel m. GPH DC 12V 24V Elektrická vodní čerpadla pro Aquario ponorné. Pro provoz čerpadla je potřeba vhodný 12V napájecí zdroj. Solární čerpadlo P- 12V DC.


DEMI- vody , NaOH (max ) a HCl ()), protože je v části smáčené čerpanou kapalinou. Ponorné přenosné čerpadlo určené pro napětí 12V DC.

Vstupní napětí: DC 5- 12V , 180mA. DC čerpadla Dsolární série mají elektronicky ovládaný motor z kulového trvalého magnetu. Pokud může voda protékat čerpadlem v protisměru, měl by.


Podstavec čerpadla lze upevnit šrouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky