čtvrtek 22. června 2017

Svařované podlahové rošty

Sháníte svařované podlahové rošty ? Vybírejte z široké nabídky svařovaných podlahových roštů na našem e-shopu. Odporově svařované podlahové rošty SP. Výrobní technologie prošla dlouhodobým . Výrobce ocelových odporově svařovaných a lisovaných podlahových roštů a schodišťových stupňů Lichtgitter.

Symbol SP byl zavedený ve STACO před lety pro svařované podlahové rošty vyráběné svařováním podélných nosných pásů s příčně uloženými rozpěrnými . Podlahové SP- svařované rošty se skládají z nosných, rozpěrných a lemovacích prutů popř. Hledáte moderní materiál k pokrytí ramp, podest i pro schodišťové stupně, regály a oplocení? SP PODLAHOVÉ ROŠTY - ODPOROVĚ SVAŘOVANÉ.


Nejčastěji používaný podlahový rošt v České republice. Konstrukce - kombinací vysokého tlaku a proudu . V rámci subdodávky pro společnost Ruukki CZ s.

Tyto podlahové rošty jsou vyráběny odporovým svařováním pod tlakem, což zajistí svaření nosného pásu a rozpěrného prutu. Nakupujte svařované podlahové rošty výhodně na internetu. Pohodový nákup i bez registrace.


Pro výrobu těchto roštů jsou nosné pásky svařované pod tlakem s příčně uloženými rozpěrnými pruty v bodech jejich vzájemného styku. Obě skupiny se pak dělí na rošty, schody kovové – svařované nebo presované,. Podlahové rošty dodáváme již více jak dvacet let a proto našim mottem je:. Provedení pozinkované a surové.


Rošty svařované z nosných pásů tloušťky až mm a speciálně připravených rozpěrných (příčných) prutů průměru mm. Lisované a svařované regálové a podlahové rošty mají mnohostranné využití v různých průmyslových odvětvích. Svařované rošty tohoto typu prakticky. Výrobky z roštů - okenní mříže, střešní lávky pro kominíky, nájezdy pro auta, čistící rohože . Prodáváme lisované a odporově svařované podlahové rošty a schodišťové stupně, točivá a spirálová schodiště a systémové díly včetně regálových roštů. V nabídce naleznete podlahové rošty lisované i svařované.


Liší se jak v samotném provedení, tak ve svých vlastnostech i vzhledu. Do nosných pásů jsou zalisovány výplňové pásy. Zajišťují vysokou pevnost a odolnost.

Na pohled jsou atraktivnější než rošty svařované a stále více se využívají . Používáme speciální exterierové podlahové rošty s vysokými nároky. Schodišťové stupně, lisované a svařované podlahové rošty , úchytky roštů Olomouc, Znojmo, Brno, Plzeň, Ostrava, Moravské Budějovice Na trhu působíme již od .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky