pondělí 26. června 2017

Wifi vodoměr

Na vstupu do domu může být osazen kontrolní vodoměr pro ověření náměrů. V případě nedostupnosti drátového internetu lze data přenášet i wifi pojítkem . Inteligentní vodoměr a detektor úniku vody eVodník Home. WiFi konektivita - ideální řešení pokud v místě měření není kabelové připojení.


Výstup pro anténu Wi-Fi : Anténa Wi-Fi.

WS (Magnetický senzor pro vodoměr ). V posledních letech především díky prudce se rozvíjejcím počítačovým systémům a elektronice dochází ke zvýšení nabídky vodoměrů s možnosti dálkového . B-METERS bytový jednovtokový mokroběžný vodoměr - velikost DN15. B-METERS přijímač signálu Wi-Fi modulů RFM-TX- pro vodoměry. Elektronické vodoměry KADEN S 06 S 0s Wireless Mbus a Rcom.


Wi-Fi anténa pro komunikaci s mobilními zařízeními. Délka kabelu od 2m, podpora . Solidus Tech odečet vodoměrů zvládl nasazením vlastních snímačů na.

To posunuje hranici aplikačních možností zcela jinam, než u WiFi nebo GSM . Jednovtokový vodoměr (mechanický, rychlostní). Vzduchem“ o Radio o WiFi o GSM. Dobrý den, chceme při příští výměně vodoměrů přejít na vodoměry s. USB wi-fi ) vložené do notebooku. Pro instalaci ovladačů je nutné současné připojení k internetu ( Wifi ). Dálkové odečty vodoměrů patří mezi blízkou budoucnost v oblasti odečtů odběru. Předpokladem pro aplikaci dálkového odečtu je plně elektronický vodoměr , . This Pin was discovered by Ivan Ilin.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Analogový vodoměr s pulzním výstupem pro měření průtoku. Hydrawise - WiFi , sekcí, bez trafa. Magnetická spojka spoľahlivo prenáša rotáciu lopatkového kolesa na počítadlo.


Praha za to zaplatí dva miliony tři sta tisíc korun. Arduino elektroměr, plynoměr a vodoměr. Můj 3D model násadky odečítače vodoměru v OnShape.


Připojit a měřit lze samozřejmě současně i plynoměr, vodoměr , teplotní.

Někde lze s výhodou použít optický kabel, někde WiFi , GSM router.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky