čtvrtek 8. června 2017

Karbonová trubka

Zeptejte se na tento produkt. Nejvyšší přesnost v nejmenších rozměrech při minimalní hmotnosti. Teleskopické s odpovídajícími. Micro trubka pro různé použití, např. Hledáte trubka solo karbonová teleskopická 120–2cm?


U každého zboží si můžete zjistit.

Ručně vyrobená z uhlíkové punčochy. Ahoj, nevíte o někom kdo by vyrobil za rozumnou cenu karbonovou oválnou trubku dlouhou 1m s rozměry 90mmx40mm, tloušťka stěny 2mm, vazba kepr nebo . Podívejte se do našeho sortimentu a vyberte si. Trubky z kompozitního materiálu s uhlíkovými vlákny nebo tkaninami představují materiál s vynikajícím . TA Technix karbonová trubka k Air-Boxu VW Tiguan (5N).


Potrubí je určené pro Air-Box . Z ultralehkého uhlíkového vlákna pro práci bez únavy ve výškách. Slow-Flyer, miniaturní stavby atd. Postřiková trubka je z ultralehkého uhlíkového vlákna a váží pouhých g.

UMS karbonová trubka je velice pevná, zaručující minimální prohýbání. S touto trubkou dosáhnete větších výšek při hodu. Solo - trubka postřiku teleskopická karbonová.


Afbeeldingen (klik op de foto): . Uhlíková trubka s jednosměrným návinem vláken (unidirectional), vhodná pro použití v motorsportu, ultralehkých konstrukcích, pro RC modely, drony a sportovní . Výrobce Solo, prodej v sekci Postřikovače. O něco tlustší trubka je pod lis postavena a drtí se s úplně stejnou . Toto příslušenství je vhodné . Trubka je vyrobena z ultralehkého uhlíkového vlákna, ulehčí práci ve větších výškách, celková hmotnost . Celková hmotnost pouze gramů. Karbonové potrubí ke vzduchovému boxu VW Tiguan (5N). Carbonová trubka ideální pro začítečníky. Vysoce pevná karbonová vlákna.


Nejprve se vyrobí karbonová trubka. Správně vyrobené trubky jsou uvnitř absolutně bez záhybů a vlákna jsou předpjatá. Pak se trubka na spoji vyfrézuje na . Každý díl Seibon Carbon je vyroben z jednolitého kusu karbonové tkaniny. Díky výjimečnému poměru karbonového vlákna a pryskyřice se produkty Seibon .

Název produktu, Cena v závislosti na množství, jednotka o Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky