pátek 30. června 2017

Štěpkovač půjčovna olomouc

Stavební stroje, přídavná zařízení a lehká mechanizace: prodej, servis, půjčovna , bazar. Olomouci otevřela nová půjčovna strojů Zeppelin. Benzínový mobilní štěpkovač Eliet Superproof, Jen s obsluhou. Půjčovny strojů Zeppelin CZ, Jan Blecha.


Odešlete Vaši rezervační žádost online. Zaměstnanec OBI prodejny, Vás bude kontaktovat, aby s Vámi probral všechny detaily.

Autorizovaný prodej, servis a půjčovna stavebních strojů, internetový obchod. Potřebujete půjčit štěpkovač ? Krátkodobé i dlouhodobé pronájmy . A 5XL, Kompaktní a robusní štěpkovač ELIET, který v ničem nezaostává za. Jsme půjčovna s dlouholetou tradicí a zkušenostmi, nabízíme jen tu nejlepší techniku pro Vaši spokojenost! Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem.


Zákaznici HORNBACHu si mohou splnit výhodně i své dlouho odepírané. ELIET se řadí mezi přední špičky na našem trhu a vynikají svými přednostmi.

S těmito kvalitními stroji se dostanete bez problémů do jakéhokoliv . Naše firmy funguje i jako půjčovna elektrického ručního nářadí v okolí Prostějov a Olomouc. Zapůjčujeme široký sortiment kvalitního ručního . Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Vertikutátor bývá poměrně často nesprávně nazýván vertikulátor. Podmínky pronájmu pro nové zákazníky: - platné doklady.


Některé speciální nářadí a stroje potřebujete jen občas. Přijďte k nám do půjčoven BAUHAUS, kde si potřebné věci můžete půjčit za výhodné ceny. Všechny motorové stroje v naší půjčovně mají namontovány počítadla motohodin a cena za zapůjčení se odvíjí od těchto záznamů. Kladiva, centrály, pěchy, vibrátory,. Elektrické nářadí, vzduchové, ruční, kompresory, zahradní a lesní technika.


Makita, Narex, Festool, Dolmar. Pronájem stavebních strojů a nářadí,zahradní techniky. Drtiče, štěpkovače , Drtiče větví a zahradního odpadu, zahradní štěpkovače Drtič ovoce (šroťák). To vše pod jednou střechou Vám nabídneme jedině v GP Rental Prostějov. Navíc dovezeme stavební materiál, odvezeme stavební odpad.


Máme nákladní auta i schopné . Specializovaná prodejna a půjčovna profesionálního nářadí a strojů v Ostravě. SLUŽBY: půjčovna stavebních strojů je součástí divize Služeb, která úspěšně funguje od založení spol.

Práce se stavební a zahradní technikou. Pro profesionální stroje, jakými jsou třeba štěpkovače za traktor, je u občasného použití lepší zajít spíš do půjčovny než do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky