úterý 27. června 2017

Jak doplnit klimatizaci

Proto je vhodné 1x za roky chladivo klimatizace doplnit na přesnou hodnotu předepsanou výrobcem vozidla pro daný typ vozu. Nejrychlejší řešení je samozřejmě doplnit chladivo, ukázat při první jízdě, že klimatizace funguje – po pár dnech ale máte zaděláno na problém, . Slevy, akce a akční nabídky Plnění klimatizace. Kompletní péče o klimatizaci vozu: plnění, odsání, vakuování aj.


Kontrola, čištění a doplnění klimatizace. Odsají starou náplň klimatizace , doplní do ní chladící medium a vymění i olej v kompresoru.

Vymění kabinový filtr, klimatizaci 1 . Climatic centrem, odborným střediskem pro opravy klimatizací. Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Ale málokdo už ví, že jen pravidelná údržba zajistí její správné fungování a zdravotní . Jak odstranit bakterie a zápach z klimatizace vozu? Množství chladiva v chladicím oběhu se samovolně snižuje.


Příčinou úniku chladiva nejsou jen netěsnosti chladivého . Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH! Preventivní kontrola těsnosti a doplnění klimatizace před létem stojí kolem 5Kč.

Dezinfekce chladícího okruhu vás přijde na několik stovek, . Málo kdo ví, že klimatizace ve vozidle pořebují pravidelný servis stejně jako. Autoservis Garant v Praze plní klimatizace na počkání a bez objednání. Ke každému doplnění klimatizace dostanete vždy podrobný protokol s množstvím . Chladivo zbavené nečistot se zpátky vrací s příměsí nového kompresorového oleje do systému klimatizace vozidla a doplní se pouze rozdíl množství chladiva . Prověření účinnosti klimatizace , recyklace a plnění chladiva, test těsnosti systému,.


Následně se klimatizace doplní chladícím prostředkem a novým olejem na . Chladivo, které se z okruhu odčerpá, se v přístroji pro servis klimatizací. Vaší klimatizaci zkontrolujeme, vyčistíme a doplníme na správné hodnoty. KLIMATIZACE, dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění. Jedenkrát za dva roky byste si pak měli nechat doplnit kapalinu do klimatizace. Klimatizaci vydezinfikujeme a zbavíme nepříjemných zápachů.


Pokud se vám již na klimatizaci nějaká závada vyskytla, určitě neoddalujte její . Věnujme tedy funkci klimatizace po zimním provozu pozornost, nechme si ji odborně vyčistit a dezinfikovat a případně doplnit chladivo, které může drobnými. Doplnění klimatizace před cestou na dovolenou? V minulých letech běžná praxe.


Letos se to může řidičům výrazně prodražit. Provádíme plnění a dezinfekci autoklimatizací.

Pravidelná údržba klimatizace Vašeho vozu je nutností, na kterou. Vyčistíme, zkontrolujeme a doplníme klimatizaci ve vašem voze. Víte, že pravidelná údržba prodlužuje životnost klimatizací a udržuje jejich výkon na. Servis klimatizačních jednotek. Zákazníkům nabízíme údržbu systému klimatizací u vozidel bez rozdílu tovární značky.


Po doplnění klimatizace provede servis ještě zkoušku funkce a kontrolu provozních tlaků. V případě, že je vše v pořádku, může auto zase . Případné doplnění provozních kapalin hradí zákazník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky