úterý 6. června 2017

Svařované trubky

Svařované trubky se vyrábí tvářením za tepla nebo za studena z ocelového pásu. Ocelový pás se zakruží do tvaru trubky a svaří. Všechny naše svařované ocelové trubky jsou z . Jakost S235JRH respektive P235TR1.


Svár je oboustranný a musí mít stejnou . Právě kvůli poměrně vysoké ceně se pro konstrukční účely vyrábějí trubky svařované.

Ty jsou vytvořeny buď za tepla nebo za studena ze svinutého ocelového . Trubky ocelové spirálově svařované. Hledáte dodavatele hutního materiálu, který vám poskytne kvalitní služby? Rozměry a hmotnosti na jednotku délky. Spiral-welded steel tubes - Dimensions and masses per unit . Zkušení a kvalifikovaní pracovníci firmy MIT METAL POWER SE působí v oblasti prodeje hutního materiálu a dalšího příslušenství pro odvětví strojírenského . Konstrukční trubky určené pro různé . Pro atypické rozměry můžeme na přání nařezat v provozovně v Praze Hostivaři, Přerově a Malých .

Nabízíme ocelové trubky - bezešvé, svařované i závitové. Máme vlastní rychlou dopravu. Petr Horák - Manažer prodeje tel. Pro naši produkci elektrických topných těles si vyrábíme . Nerezové trubky podélně svařované. Přehled svařovaných ocelových trubek.


Bezešvé a svařované ocelové trubky – rozměry a hmotnosti na jednotkovou. Svařované a bezešvé konstrukční trubky z uhlíkových ocelí tvářené za tepla“. Ocelové trubky konstrukční hladké, závitové, pozinkované, přesné kalibrované, přesné svařované tažené . Zabýváme se dodávkami hutních materiálů, ocelových trubek a profilů, a klademe důraz. Přesné bezešvé i svařované trubky pro hydraulické válce, pístní tyče . Standardní povrchovou úpravou.


Svařované ocelové trubky pro tlakové nádoby a zařízení - Technické dodací podmínky - Část 2: Elektricky svařované trubky z nelegovaných a . Dodávky materiálu pro petrochemický a energetický průmysl, zejména trubky pro tepelné výměníky k použití. Rozšířili jsme náš skladový sortiment o nové produkty v . Povrch přesných kalibrovaných trubek je lesklý s hladkým vnějším i vnitřním povrchem, dovoleny jsou vady a rýhy, které nesmí přesáhnout mezní úchylku síly. Prodáváme kvalitní nerezové trubky svařované , kartáčované i leštěné v mnoha rozměrech přímo z našeho skladu a navíc Vám je uřízneme na požadovaný .

Tenkostěnné svařované ocelové trubky , trubky pro automobilový průmysl,. Karviná, výroba a prodej trubek a profilů. Vyrábíme podélně svařované trubky a části potrubí z oceli pro průmyslové i jiné využití, v menších sériích (desítky metrů potrubí, nebo desítky kusů tvarovek).


PDF verze - více informací, jednotlivé rozměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky