úterý 27. června 2017

Gelco vanicka

GELCO - Váš dodavatel sprchových koutů. Pokud sháníte sprchový kout za přijatelnou cenu v té nejvyšší. Litý mramor užitý při produkci sprchových vaniček Gelco je zpracováván dle nejpřísnějších požadavků zohledňujících především ekologické aspekty.


Obdélníková sprchová vanička Gelco SARA několika slovy? Univerzální - díky nabídce neuvěřitelných sedmi rozměrových variant tato sprchová vanička. Klasický tvar v moderních hávu založeném na hi-tech materiálu, kterým stále populárnější litý mramor dozajista je - nízká sprchová vanička Gelco ANETA nabízí . Předností vaniček z litého mramoru je dokonalost hrany a roviny. Materiál udržuje teplotu okolí, proto je vanička příjemná na dotek. Nechali jsme tedy vyniknout přesné a čisté linie . Sprchové vaničky Irena nabízíme v několika velkoformátových rozměrech.


Vyznačují se striktně hranatými liniemi,absencí přední hrany a rovným dnem . Barevný granitový odstín je možný pouze u vybraných vaniček firmy Gelco. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Gelco rohová sprchová vanička liaty mramor 90x90cm. Gelco IRENA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x90x5cm. Rohová vanička z liateho mramoru od firmy Gelco.


Rormery vaničky sú 90x90cm,výška 3cm Súčasťou . Dodávána je včetně montážních nožiček s možností nastavení výšky 90–1mm. Vanička z litého mramoru je čtvrtkruhová. Sprchová vanička IRENA sa vyznačuje vysokou pevnosťou a stabilitou s nulovým priehybom. Liaty mramor zabezpečuje odolný, dokonale hladký povrch s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky