pátek 9. června 2017

Komínový kartáč

Měkký komínový kartáč fíbrový vhodný na čištění nerezových, plastových i hliníkových vložek především od plynových spotřebičů. Průměr 1mm, délka celého . Komínový kartáč s okem a závažím 2mm určený k vymetání komínů z černých. Nabízíme kvalitní komínové kartáče , kotlové kartáče, štětky do komína, nerezové, ocelové, fíbrové a polyamidové o různých průměrech.


Komínové kartáče SIT jsou určeny na vymetání komínů různých průměrů a tvarů.

Slouží k vymetání shora i zdola. Nylonové komínové kartáče jsou vhodné pro . Závit Mlze našroubovat na čistící tyč nebo lanový nástavec. Lanový nádstavec - drát - na komínovou štětku.


Nádstavec je ukončen závity pro montáž . Na obou koncích je závit M1 na jednom i vnitřní závit M8. Ohebná plastová tyč pro komínové kartáče se závitem M1 délka m.

Lze ji použít na všechny typy komínových kartáčů se závitem M12. KOMÍNOVÝ KARTÁČ NEREZOVÝ ø 180mm - Maister. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. DN 1mm (štětka kartáč komínový ocelový kulatý - DN 1mm (štětka komínová kulatá ocelová DN 150mm). Budete potřebovat komínový kartáč s nástavcem, nebo komínovou růžici, komínový strojek.


Strojkem se dá čistit jen shora. Proč používat TORNADO rotační kartáč ? Už žádné chození na střechu Pohodlné čištění komína od sazí přímo přes spotřebič Kartáč vyčistí. Jedná se o nádstavce povrchově ošetřeny pogumováním. Tímto pogumováním se zabrání při . V naší pestré nabídce naleznete komínové kartáče z ocelových drátů, kominické koule a dráty vhodné k protahování komínů s nástavcem a jejich čištěním.


Přepočtená cena bez DPH: - EUR. Speciální silonová pružná čistící tyč pro komínové a ocelové kartáče pro čištění komínových těles nebo . Náhradní tyč délky 1m pro komínový rotační kartáč. V základní sadě komínového rotačního kartáče je 10m flexibilní tyče. Přikoupením dalších náhradních .

Kč s DPH ( ) naše cena bez DPH: . Skladem v Brně, Praze a Ostravě. Kominické kartáče různých tvarů a materiálů. K okamžitému odběru jsou nerezové a nylonové kruhové kartáče.


Drôtený kartáč na čistenie dymovodov komínov. Katalógové číslo: - Kategórie: Kartáče. Kartáč pro čištění a dočišťování komínů a vložek.


Kartáč je opatřen pro napojení na lanový nádstavec nebo polyamidovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky