pátek 23. června 2017

Sitka na uzeni

Síťka na uzení potravin, m (síťka na vložení masa do udírny ). Síťka slouší pro zavěšení potravin v udírně. Odpadá zdlouhavé vyvazování masa a maso bezpečně drží svůj tvar. Využití má nejen na sýry, ale také na maso, ryby, drůbež, rolády,.


S potravinářskou síťkou snadno připravíte nejen masové rolády a závitky, ale je praktická při uzení masa a ryb.

Potravinářská síťka Vám pomůže nejen při přípravě masových rolád a závitků, ale i při uzení masa a ryb. Grilování, uzení ale i pečení masových závitků a rolád už nebude žádný. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení , ať již udí doma, na chatě.


Uzenářská síť ale neslouží jen pro uzení, využijete ji také při vaření a pečení mas. Speciálně vybraných materiálů, které snesou teplotu 3° C. Uzení , vaření i grilování šunky, klobás a dalších podobných produktů bude s touto potravinářkou – uzenářskou – síťkou mnohem jednodušší. Síťovina na uzení - prodej po metrech Síťovina je stabilní, velmi pevná, odolávající obvyklým udícím teplotám (do 90°C), určena pro uzení sýrů, masných výrobků .

Síťka potravinařská na pečení, uzení a nakládání masa, délka m. Slouží pro přípravu domácí šunky, krkovičky a jiného masa podle chuti. Nakupujte Sitka na uzeni syra nejlevněji na trhu. Porovnání cen sitka na uzeni masa, srovnání cen sitka na uzeni masa na portálu HLEDEJCENY. Dárkový poukaz Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup . Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Síťka uzenářská 150mmx5m na uzení ,pečení 300st.


Kategorie: Síťky na uzení a pečení. S touto síťkou bude uzení mnohem snazší! Eshop Řeznické potřeby Vybavení pro prodejny Drobné příslušenství k výrobě Hák na uzení boků - 5. Pomůže i při přípravě masových rolád a závitků. Síťku navlékáme přímo nebo si pomůžeme jí . Ideální pomocník při uzení - uzenářská síťka - info ZDE.


Prodej řeznických a uzenářských potřeb. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba HEROLD řeznické potřeby, s. Přejít na : tento příspěvek (zjistit adresu).

Horní dvě třetiny nerezové udírny na obrázku zabírají závěsná za- řízení. Většina skříňových udíren slouží pro uzení za studena. I zde rozdělujeme uzení na studeným a horkým kouřem.


Sýry rmúžeme rozložit na síťové rošty nebo se použije síťka na uzení sýrů. Představujeme Vám hrnec Twin Specials, který je určený na uzení , a je od společnosti Zwilling. Rozsáhlá řada nádobí, které vás vyzývá ke kulinářské expedici . Bukové udící štěpky pro domací použití.


Pokračovat v nákupu Objednat. Katalog produktůŠtěpky na uzení. V této kategorii není žádné zboží. Hledáte Hrnce na uzení a vaření v páře? U nás najdete spoustu informací o kategorii Hrnce na uzení a vaření v páře.


ELEZÁŘSTVÍ KOMPOSTÉRY, KOŠE KOŠÍK NA CIBULOVINY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky