úterý 6. června 2017

Elektroměr 3f

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Elektroměr na DIN lištu DTS 353-L 100A 7M třífázový, 3F. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Třífázový, jednosazbový podružný elektroměr pro montáž na DIN lištu. Impulsní výstup pro externí . Velkoobchod s elektroměry , jsme výhradním dodavatelem elektroměrů společnosti Applied Meters.

Třífázový elektroměr měří naprosto stejně pokud se připojí na jednu. Hledaný produkt již není k dispozici. Pokud máte nějaké dotazy, obraťe se prosím na naše zákaznické . MVS30-B - digitální elektroměr 3f na DIN lištu.


Elektronický elektroměr činné energie 3-fázový pro přímé měření s multifunkčním LCD displejem. Optimální jako podružný elektroměr. IP2 montáž na DIN lištu, vodič . Nepoužitý elektroměr třífázový, dvojtarifní.

Krásné a poctivé mechanické provedení s minimem elektroniky. Komunikační rozhraní RS48 protokol Modbus RTU. Detailní popis elektroměr modulový DTS 353-L 80A, 5mod. Digitální elektroměr 3F , 1Tar.


Samuti saadame vastavalt Sinu . SMD72DR měří a zobrazuje činnou energii . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Analogový měřič spotřeby energie EL02 . Třífázový dvousazbový elektroměr na lištu DIN, neověřený, 2x elektromechanický číselník. Dvojitý třífázový elektroměr (nebo 6X jednofázový).


Modul VarioClick, digitální elektroměr 3f na DIN lištu, samostaný modul na panelu s příchytkami VarioFIX pro snadnou montáž modulu na pracovní perforovanou . Popis produktu: Modulární provedení na DIN lištu: moduly. Jedná se o jednotarifní elektroměr. ZE3- třífázový elektronický elektroměr. Výrobca: FF Filipowski Sp.


Pokud máš klasickej 3f elektroměr , tak možná jalovou energii měří, ale nikde to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky