pátek 9. června 2017

Protahovací lanko

Nylonové protahovací lanko Ohebné lanko pro zatažení drátů do prázdné instalační trubky. V katalogu nemáme podrobnější informace o protahovaci lanko. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Ocelová protahovací pera, pero perlonová pro protahování kabelů spojka pro protahovací pera. Struna na protahování kabelů kabelovými chráničkami.

Vlastnosti - Vyrobeno z ohebné pružinové oceli s černou povrchovou úpravou. Omluvte prosím nedostupný detail zboží, na kompletních datech pracujeme. Jsme rádi, že Vám můžeme poskytnout databázi našich výrobků v maximální šíři. Popis zboží Diskuze Dotaz na prodavače.


Vhodné na protahování silonu nebo pletenky přes průjezdy, montáže, hadičky. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Standardní protahovací lanko pro připevnění pevných etiket.

Tenké - umožňuje protažení velmi malým otvorem ve zboží. Protáhne se otvorem na lanko v etiketě,. Lanko protahovací ocelové cm.


Protahovací pružina, vyrobená s pružinové oceli zajišťující hladký a spolehlivý chod v. Elektrikářské protahovací péro 5mmx10M. Extra Carp Protahovací struna 60cm, Kategorie: Lanka. Ze stěžně nechte vycházet jediné protahovací lanko. Ocelové protahovací lanko v plastovém pouzdru.


Samolepící suchý zip, strana s chloupk, vč. Je vhodný pro čištění ráže mm (.223) a optické zaměřovače nebo dalekohledy. Obsad balení: Praktická přepravní kapsa. Runpotec Protahovací pero RUNPO plastové prům.


Kvalitní závěsný obal, nosné FE lanko , protahovací POP motouz v ceně, Al trubka potažená UV stabilním PE. V každé HDPE chráničce protahovací lanko , v rezervní dvě lanka. To je přece jednoduché - když vytahuješ staré lanko , tak si na něj přiděláš drátek.


Pak vytáhneš staré lanko a to protahovací zůstane v rámu.

Na konec pera chce dobře vyvázat protahované vodiče a kabely, . Disystém, nová centrovací stolice na širší náboje a pláště do palců, nový stahovák campa. K objednávce si můžete vybrat DÁREK. Obsahuje: Rukojeť, dvoudílný dřík, vytěrák, mosazný kartáč, bavlněný kartáč, kartáč na komoru, sada bitů, oboustraný kartáč, vyražeč čepů, protahovací lanko. Když máš protažené pero, nebo protahovací kabel, tak potom k . Wolframové pilové lanko do ruční pily s délkou 3mm a průměrem mm.


Další nástroj na řezání za specifických okolností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky