pátek 16. června 2017

Elektroměr na din lištu

Impulsní výstup pro externí záznam spotřeby např. Jedno a třífázové elektronické elektroměry pro . Hledáte elektroměr na din lištu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Měření činné energie ve třech fázích (čtyři vodiče). Přístroj je přetížitelný a měří s velikou přesností (destinná místa). Výběr z nabídky - obrázky jsou pouze ilustrační.


Konkrétní provedení je závislé na aktuálních možnostech. No information is available for this page. Elektroměr je chráněn proti. Digitální elektroměr jednofázový 32A 1M ,výstup pulsní, certifikace MID. DIN lištu nebo do rozvodnice osazeného DIN lištami.


Jedná se o jednotarifní elektroměr. Popis: 1ks fázového elektroměru na din lištu. Specializovaný obchod DSTechnik. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jednofázový, jednosazbový, podsvícený elektroměr na lištu DIN, počet imp. Slouží k měření činné elektrické energie v přímém zapojení do obvodu. Modulárne prístroje ponúkajú široké spektrum funkcií, ktoré môžu byť integrované do elektrických inštalácií so značným prínosom pre . MVS30-B - digitální elektroměr 3f na . Tyto elektroměry měří kromě energie i příkon a umožňují tak mnohem sofistikovanější využití v oblasti . LED žárovky, LED pásky, autožárovky, žárovky.


Solight digitální měřič spotřeby el. Třífázový, až 4-tarifní elektroměr. WM14DIN-AV53L-O2XXAX 5A-24V-2OUT-ADV.


TRMS multimetr s 2kvadrantovým elektroměrem a počitadlem provozních hodin na lištu DIN 35mm. Vedle displeje elektrické energie (kWh), může . Montáž na nosnou TS lištu ( DIN ). Možnost připojení kteréhokoliv teploního čidla s konektorem typu K.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky