středa 21. června 2017

Řadové svorky patrové

RADOVA SVORKA WAGO PATROVA PROPOJ. D: Dvoupatrové svorky (patra navzájem nezávislá). D: Dvoupatrové svorky (patra vzájemně propojená).


Svorka instalační patrová STI 2 . Bezšroubové a řadové svorky a konektory od firmy Wieland.

Sortiment doplňují instalační, samořezné, pojistkové a patrové svorky. TIP - Při konstrukci rozvaděčů zajišťují instalační patrové svorky a řadové svorky WAGO topJob pořádek, přehlednost a snadný servis. KXB04EX, mm² Zemnící svorka , patrová , šroubová, 1ks. Spojovací prvky a systémy pro elektrická zařízení ( řadové svorky a provedení – šroubové průchozí, bezšroubové, patrové , speciální atd.).


Flexibilně použitelné systémy řadových svorek selos a fasis umožňují optimální manipulaci. Tento produkt je viditelný pouze pro . Zredukovány byly také doplňky pouze na ty nejnutnější a nejpoužívanější. V průmyslu se tato WAGO svorka ideálně hodí třeba k zapojování motorů a.

Prořezávací svorky řadové svorky s prořezávací IDC technikou. Způsob montáže: DIN lišta mm. Třída hořlavosti izolačního materiálu dle UL . Celá SNK série splňuje požadavky a normy na světových trzích.


Kategorie: Řadové svorky a testovací bloky. OTL až do průřezu 240mm distribuční bloky OJL, připojovací svorky a . UNIVERZáLNÍ ŘADOVé SVORKY OTL - PATROVé , KOMBINOVANé. Specializujeme se na prodej a distribuci komponentů pro rozvaděče nízkého napětí, řadové svorky šroubové, bezšroubové, patrové i pojistkové.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. ROZBOČOVACÍ SVORKY A SVORKOVNICE DO 2A (str. 160). Počet a průřez vodičů proud na jeden pól (mm2) na jeden.


Znaky: Obchodní data Šablona funkce. V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe, . Zabýváme se prodejem a distribucí komponentů pro rozvaděče nízkého napětí, řadové svorky šroubové, bezšroubové, patrové , pojistkové, univerzální svorky. Products Elektrické rozvaděče Řadové svorky a držáky plošných spojů A.

Krajní stěna pro 2- patrová svorka. POJISTKOVÉ A PATROVÉ ŠROUBOVÉ SVORKY SÉRIE IK6. Nabízíme široký výběr elektromateriálu značkových výrobců za nízké ceny a vysoké kvality!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky