čtvrtek 24. července 2014

Protiskluzová podložka do sprchy

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Hledáte do podlozka protiskluzova sprchy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Nebezpečí uklouznutí na mokré podlaze v koupelně je známo všem. Proto se protiskluzové podložky staly tak populárními. Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky , sprchové závěsy a koupelnové doplňky.

Protiskluzové podložky myslí . Předložky do koupelny od českého . Skladem, ihned k odběru ks. Vyberte si z nabídky protiskluzové podložky do vany, protiskluzové předložky do sprchového koutu, designové předložky do koupelny nebo na toaletu. RIDDER jsou vyrobeny ze syntetického kaučuku (bez přídavku PVC).


Velká část domácích úrazů se stane v koupelně kvůli kluzkým povrchům, a proto je vhodné jim předejít. GEO podložka do sprchového koutu 53x53cm s protiskluzem , kaučuk, bílá. MARGHERITA podložka do sprchového koutu 55x55cm s protiskluzem , PVC,.

Podložka bude užitečným společníkem do vany nebo sprchy. Jedná se o kvalitní italský výrobek. Do vany nabízíme obdélníkové podložky o rozměrech 36x92cm, pro sprchový kout čtverce 55x55cm, popř.


Povrchová struktura kamenného vzhledu. Uchycení je pomocí přísavek na spodní straně . Výrobek je vybaven vysoce kvalitními přísavkami pro perfektní přilnavost podložky, . Mnoho malých přísavek na spodní straně zaručuje . Obsah balení: 1x protiskluzová podložka. Podložku udržíte déle čistou a svěží, pokud ji po každém . Koupelnová podložka : 37xcm. Osobní hygienu provádíme obvykle každý den. Protože v koupelně trávíme tolik času a povrch vany či . S jemným štětinkami, které poskytnou příjemnou masáž zabraňuje uklouznutí masíruje čistí Multifunkční podložku do sprchového koutu lze využít mnoha . Bazénové protiskluzové podložky , rohože vhodné co bazénu, sprchy , koupelny, vany a dalších mokrých prostor.


Zabraňuje uklouznutí na vlhké ploše sprchového koutu. Kvalitní bazénové protiskluzové rohože . Na spodní straně je opatřena přísavky, je antibakteriální a spolehlivá.

Jestliže máte doma malé děti nebo se staráte o starší osobu, pak je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky